Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Αν δεν είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης κάποιοι από εμάς θα φύγουμε, πρόφαση για διαγραφή η κατηγορία περί «φράξιας»

«Η κόκκινη γραμμή είναι η απαγόρευση Κασσελάκη να λάβει μέρος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μαζικών αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση κατά την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι υποψήφιος πρόεδρος άφησε ο βουλευτής του κόμματος, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

«Αν είναι υποψήφιος και δεν εκλεγεί θα μείνουμε στο κόμμα. Αν δεν είναι υποψήφιος, κάποιοι από εμάς θα φύγουμε» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Αυλωνίτης προσθέτοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν τρεις τρόποι: «ο ένας είναι να ανεξαρτητοποιηθείς, ο δεύτερος είναι να ενταχθείς σε νέο πολιτικό σχηματισμό και ο τρίτος είναι να πας στο σπίτι σου».



Αν και απέφυγε να πει ποιοι βουλευτές μοιράζονται αυτές τις σκέψεις, υπενθύμισε πως «όταν έγινε η εσωτερική ψηφοφορία στην ΚΟ για το ποιον θα εκλέξουμε πρόεδρο υπήρχαν 17 άτομα που ψήφισαν για τον Νίκο Παππα που ήταν πρόταση Κασσελάκη».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις για την πλατφόρμα εγγραφής εθελοντών και υποστηρικτών από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Αυλωνίτης αφού υπενθύμισε ότι «τον Σεπτέμβριο του 2023 ο κ. Κασσελάκης είχε φτιάξει μια παρόμοια ιστοσελίδα» στη συνέχεια είπε ότι «δεν κανεί κανείς τίποτα πέρα από τα κλειστά ορια του ΣΥΡΙΖΑ» για να καταλήξει ότι «είναι μια πρόφαση για να μπει ξανά το θέμα της διαγραφής Κασσελάκη, αλλιώς είναι παιδιαρίσματα».

«Η κόκκινη γραμμή είναι η απαγόρευση Κασσελάκη να λάβει μέρος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ να ξέρω να διαβάζω, να είμαι δικηγόρος και να μου λένε ότι αυτή η απόφαση (σ.σ. της Κεντρικής Επιτροπής) είναι σωστή» πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος σημείωσε ότι «διαφώνησα με το εξώδικο γιατί αρκούσε μια απλή δήλωση από πλευράς Κασσελάκη».


Ειδήσεις σήμερα:

POS και ηλεκτρονικές πληρωμές «άνοιξαν» τα μάτια στην εφορία: Ο... κρυφός θησαυρός των ταξί που αποκαλύφθηκε

Μυστήριο με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction: Η περίεργη συμπεριφορά στο ξενοδοχείο και το τελευταίο βίντεο

Ο «εφιάλτης» των καθυστερήσεων στα ενοίκια και οι λύσεις που προσφέρει ο νόμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr