Τζάκρη για πλατφόρμα Κασσελάκη: Με ταχυδρομικό περιστέρι θα επικοινωνήσει με τους υποστηρικτές του; - Η βάση σιχαίνεται τις μηχανορραφίες

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που υπάρχουν, η κυρία Τζάκρη έκανε λόγο για «απελπισία, πανικό και χαμηλή ποιότητα επιχειρημάτων» της άλλης πλευράς

Στην υπεράσπιση της πρωτοβουλίας Κασσελάκη για την λειτουργία διαδικτυακής πλατφόρμας εγγραφής υποστηρικτών του προχώρησε το πρωί της Πέμπτης η Θεοδώρα Τζάκρη αναρωτώμενη χαρακτηριστικά: «Με ποιον τρόπο θα επικοινωνήσει με τους υποστηρικτές του; Με το ταχυδρομικό περιστέρι;».

«Και πέρυσι όταν τοποθετήθηκε πρώτη φορά ως υποψήφιος επειδή δεν είχε μια συγκροτημένη ομάδα να τον υποστηρίζει, είχε κάνει αυτήν την ιστοσελίδα που είναι ιστοσελίδα υποστήριξης. Καλεί δηλαδή ανθρώπους να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του και καλεί και εθελοντές και μάλιστα υπήρξε και πολύ μεγάλη απήχηση. Αυτό το κάνει πολλώ δε μάλλον που είναι ένας υποψήφιος που από τότε που ευδοκίμησε εις βάρος του αυτή η άρση της εμπιστοσύνης δεν έχει πρόσβαση στα μητρώα του κόμματος» συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο MEGA.



Όσον αφορά τις αντιδράσεις που υπάρχουν, η κυρία Τζάκρη έκανε λόγο για «απελπισία, πανικό και χαμηλή ποιότητα επιχειρημάτων» της άλλης πλευράς. «Όταν κάποιος βρίσκεται σε πανικό, δεν ορρωδεί προ ουδενός και δεν ξέρω πού πρόκειται να φτάσει αυτή η κατάσταση γιατί πλέον έχει ξεφύγει από τα όρια ενός κλειστού οργάνου όπως είναι η ΚΕ. Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Συνέδρων θα συνταχθεί με τον κ. Κασσελάκη και ότι το Συνέδριο είναι η βάση. Η βάση δεν μπορεί να ελεγχθεί, δεν είναι ένα κλειστό όργανο και από εκεί και πέρα η βάση σιχαίνεται τις μηχανορραφίες και τις μεθοδεύσεις» πρόσθεσε η ίδια.

Κατά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα του αποκλεισμού Κασσελάκη από υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ «έχει πάψει να αποτελεί εσωκομματικό, έχει αλλάξει πίστα, αφορά πλέον όλους τους Έλληνες πολίτες. Είναι θέμα δημοκρατίας, είναι θέμα κατάφωρης αδικίας και ενός απροκάλυπτου κυνισμού».

Εμφανίστηκε, τέλος, σίγουρη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θα είναι υποψήφιος, θα ανακηρυχθεί από το Συνέδριο και θα κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο. Η συντριπτική πλειοψηφία των Συνέδρων θα συνταχθεί με τον κ. Κασσελάκη» ενώ για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση επανεκλογής του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «δεν απέκλεισε κανέναν ούτε επιθυμεί να αποκλείσει κανέναν. Όσοι θέλουν να έχουν ρόλους, θα έχουν άπλετους ρόλους αλλά να πάμε συντεταγμένα. Πρέπει να τιμήσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός».

Ειδήσεις σήμερα:

POS και ηλεκτρονικές πληρωμές «άνοιξαν» τα μάτια στην εφορία: Ο... κρυφός θησαυρός των ταξί που αποκαλύφθηκε

Μυστήριο με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction: Η περίεργη συμπεριφορά στο ξενοδοχείο και το τελευταίο βίντεο

Ο «εφιάλτης» των καθυστερήσεων στα ενοίκια και οι λύσεις που προσφέρει ο νόμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr