Ανδρουλάκης: Βαρύτατα εκτεθειμένη η κυβέρνηση για τη μη αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης των «Σπαρτιατών»

«Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει εκ νέου σήμερα τροπολογία ώστε άμεσα να ανασταλεί η χρηματοδότηση του κόμματος, του οποίου πραγματικός αρχηγός κατά την κρίση του ανωτάτου δικαστηρίου είναι καταδικασμένος εγκληματίας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Τροπολογία ώστε να ανασταλεί άμεσα η χρηματοδότηση των Σπαρτιατών καταθέτει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη υπεύθυνης αντιπολίτευσης είχε επισημάνει προ πολλού την ανάγκη να ληφθεί πρωτοβουλία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στους “Σπαρτιάτες” καταθέτοντας τροπολογία στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2023. Ωστόσο, η κυβέρνηση επέλεξε να μας αγνοήσει» αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «το αποτέλεσμα αυτης της ‘αδράνειας’» ήταν «οι “Σπαρτιάτες” να λάβουν ποσό 788.067,18 ευρώ ως μέρος της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης τον Σεπτέμβριο του 2024, ενώ είχε προηγηθεί η καταβολή των ποσών των 59.998,58 ευρώ και 25.898 ευρώ ως εκλογική χρηματοδότηση για τις ευρωεκλογές παρά τον αποκλεισμό τους από τον Άρειο Πάγο».

«Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει εκ νέου σήμερα την τροπολογία ώστε άμεσα να ανασταλεί η χρηματοδότηση του κόμματος, του οποίου πραγματικός αρχηγός κατά την κρίση του ανωτάτου δικαστηρίου είναι καταδικασμένος εγκληματίας. Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη», τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα:

POS και ηλεκτρονικές πληρωμές «άνοιξαν» τα μάτια στην εφορία: Ο... κρυφός θησαυρός των ταξί που αποκαλύφθηκε

Μυστήριο με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction: Η περίεργη συμπεριφορά στο ξενοδοχείο και το τελευταίο βίντεο

Ο «εφιάλτης» των καθυστερήσεων στα ενοίκια και οι λύσεις που προσφέρει ο νόμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr