Δούρου: Δεν λειτούργησα ποτέ με όρους αυτοπρότασης, ούτε με όρους παραπολιτικών

«Το κρίσιμο είναι να κτίσουμε την εναλλακτική, αξιόπιστη, προοδευτική, προγραμματική πρόταση», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

«Με σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες του κόμματος, την εσωκομματική δημοκρατία και την πολυφωνία, οφείλουμε στους πολίτες που μας στήριξαν, μας στηρίζουν, να δείξουμε ωριμότητα, ευθύνη και να λειτουργήσουμε ενωτικά» αναφέρει σε δήλωσή της στην Πολιτική Γραμματεία η Ρένα Δούρου, συμπληρώνοντας πως «δεν λειτούργησα ποτέ με όρους αυτοπρότασης, δεν λειτούργησα ποτέ με όρους παραπολιτικών. Και αυτό δεν θα αλλάξει τώρα».

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Το κρίσιμο σήμερα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ είναι να πάψει να τροφοδοτεί τα παραπολιτικά. Το κρίσιμο είναι να κτίσουμε την εναλλακτική, αξιόπιστη, προοδευτική, προγραμματική πρόταση με την οποία το κόμμα μας θα γίνει η κινητήρια δύναμη της δημοκρατικής, αριστερής, προοδευτικής παράταξης. Από το κάλεσμα αυτό δεν περισσεύει καμία και κανείς.

Με σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες του κόμματος, την εσωκομματική δημοκρατία και την πολυφωνία, οφείλουμε στους πολίτες που μας στήριξαν, μας στηρίζουν, να δείξουμε ωριμότητα, ευθύνη και να λειτουργήσουμε ενωτικά. Η δουλειά που κάνουμε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα δείχνει το δρόμο. Νομίζω ότι σήμερα αυτό είναι το πιο ουσιαστικό, από το να λειτουργούμε στείρα, διαψεύδοντας ανυπόστατα πράγματα, όπως τα κατά καιρούς δημοσιεύματα περί υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου του κόμματος.

Δεν λειτούργησα ποτέ με όρους αυτοπρότασης, δεν λειτούργησα ποτέ με όρους παραπολιτικών. Και αυτό δεν θα αλλάξει τώρα».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιαχία Σινουάρ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ισραηλινά ΜΜΕ

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Φρίκη στην Αθήνα: 45χρονος από τη Συρία βίαζε 6χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr