Με τον Γερουλάνο επικοινώνησε ο Ανδρουλάκης και του πρότεινε νέο ρόλο στη Βουλή - Θα συναντηθεί και με τον Δούκα αύριο το πρωί

Το σύνολο των αλλαγών στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική ομάδα θα ανακοινωθούν αύριο

Τη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στη Βουλή και τη συμμετοχή του στο ολιγομελές Πολιτικό Κέντρο στη Χαριλάου Τρικούπη πρότεινε πριν από λίγο ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Παύλο Γερουλάνο.

Ο κ. Γερουλάνος στη συνομιλία που είχαν του απάντησε – σύμφωνα με πληροφορίες- ότι θα σκεφτεί την πρόταση όσον αφορά στο ρόλο του στη βουλή- είναι ήδη τομεάρχης Οικονομίας, όπου και θέλει να παραμείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί αύριο το πρωί και με τον Χάρη Δούκα. 

Στο Πολιτικό Κέντρο, εκτός από τον κ. Γερουλάνο θα έιναι ο Χάρης Δούκας και η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα αναλάβει επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού. Στο Πολιτικό Κέντρο θα συμμετάσχει και ο εκπρόσωπος Τύπου, Θανάσης Γλαβίνας και άλλα δύο στελέχη. Διακριτό ρόλο θα έχει ο Λευτέρης Καρχιμάκης και ο Κώστας Τσουκαλάς, οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο βουλευτής Κέρκυρας και δικηγόρος, Δημήτρης Μπιάγκης. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος σε κάθε «σενάριο» που συζητείται παραμένει ο Δημήτρης Μάντζος και ενδέχεται να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπησης στη βουλή ο Παύλος Χρηστίδης (θα εξαρτηθεί από την απάντηση Γερουλάνου.

Αύριο το πρωί θα ανακοινωθεί το σύνολο των αλλαγών στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική ομάδα (οι νέοι Τομεάρχες και τα «χαρτοφυλάκια» στη «σκιώδη κυβέρνηση».

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος με φωτογραφία της χήρας του Σινουάρ να κρατά σε τούνελ τσάντα €30.000 μία μέρα πριν από την επίθεση στο Ισραήλ

Τραγικός θάνατος για 68χρονο Καναδό στην Ηλεία, η μηχανή του έπεσε πάνω σε νταλίκα - Έκανε εκδρομή με φίλους στην Ελλάδα

Εύβοια: Για κληρονομικές διαφορές μαχαίρωσε ο 35χρονος τον θείο του - Τι λέει η αδελφή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr