Κώστας Τσουκαλάς: Τι λέει στην πρώτη δήλωση ο νέος εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ

Κώστας Τσουκαλάς: Τι λέει στην πρώτη δήλωση ο νέος εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι η προοδευτική διέξοδος για τους πολίτες που έχουν απογοητευτεί από μία συντηρητική και κουρασμένη κυβέρνηση που εξαντλεί τον πολιτικό της χρόνο»

tsoukalas-pasok-kostas
Μαχητική και εξωστρεφή αντιπολίτευση υπόσχεται ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς περιγράφοντας και το δικό του «στίγμα» την «επόμενη μέρα».

Με την πρώτη του δήλωση ως εκπρόσωπος Τύπου, ο γνωστός εργατολόγος τονίζει ότι στόχος είναι η «πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα και η κοινωνία» κι ότι ο ίδιος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να γίνει πράξη. Ο κ. Τσουκαλάς ο οποίος προέρχεται από την ΠΑΣΠ, τη φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, κατέβηκε ως υποψήφιος στις πρόσφατες ευρωεκλογές και όπως λέγεται θα διεκδικήσει κοινοβουλευτική έδρα με το ψηφοδέλτιο της Ανατολικής Αττικής στις επόμενες εθνικές εκλογές, θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στο νέο οργανόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Πολιτικού Κέντρου, όπου θα χαράσσεται η στρατηγική του κόμματος, όπως και στον καθημερινό «πρωϊνό καφέ», όπου θα αποφασίζεται η «γραμμή» στη βουλή και στις δημόσιες παρεμβάσεις. Στήριξε σθεναρά την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία και πιστεύει ότι «το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι η προοδευτική διέξοδος για τους πολίτες που έχουν απογοητευτεί από μία συντηρητική και κουρασμένη κυβέρνηση που εξαντλεί τον πολιτικό της χρόνο».

tsoukalas-kostas


Ο Κώστας Τσουκαλάς με τη δήλωση- ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει χαρακτηριστικά:

Κλείσιμο
«Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω την θέση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής. Ένα ανανεωμένο, με καθαρό κοινωνικό πρόσημο, ανασυγκροτημένο, οραματικό και ταυτόχρονα υπεύθυνο και προγραμματικό ΠΑΣΟΚ, αποτελεί την προοδευτική διέξοδο για τους πολίτες που έχουν απογοητευτεί από μία συντηρητική και κουρασμένη κυβέρνηση που εξαντλεί τον πολιτικό της χρόνο. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για μία ισχυρή και εξωστρεφή παράταξη, ώστε να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα και η κοινωνία. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη».

Ειδήσεις σήμερα:

«Πονοκέφαλος» η εκτόξευση των ενοικίων: Έως 50% η αύξηση στην Αττική, τα 4 μέτρα του 2025

Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τα θησαυροφυλάκια της Χεζμπολάχ - Τι είναι η ιδιότυπη τράπεζα Al Qard Al Hassan

Βίντεο: Ο αρχηγός της αστυνομίας της Ιαπωνίας ζήτησε συγγνώμη από θανατοποινίτη που πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης