Νίκος Παππάς για Κυριάκο Μητσοτάκη: Θεσμικό ατόπημα η διπλή απουσία του από την ομιλία μου στη Βουλή

Νίκος Παππάς για Κυριάκο Μητσοτάκη: Θεσμικό ατόπημα η διπλή απουσία του από την ομιλία μου στη Βουλή

Ο Νίκος Παππάς απάντησε στην επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής - Απών ο πρωθυπουργός και από τη δευτερολογία του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

nikos_pappas
Ο Νίκος Παππάς με τη δευτερολογία του απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που λίγο νωρίτερα ανέφερε ότι δεν τον αναγνωρίζει ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για αυτό αποχώρησε επιδεικτικά κατά την ομιλία του, στη Βουλή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για θεσμικό ατόπημα ενώ συνέχισε λέγοντας: «θέλω να του πω ότι δεν είναι απαραίτητο να με συμπαθεί. Περιμέναμε και ξέραμε ότι την απόφαση του ειδικού δικαστηρίου ότι θα την εργαλειοποιήσει ο κ.Μητσοτάκης δεν περιμέναμε αυτό το θεσμικό ατόπημα. Τα περί χαριεντισμού δεν τα σχολιάζω γιατί δεν απευθυνόταν σε εμένα.

Έχει και ο ίδιος ιστορικό ανάμειξης στα εσωτερικά άλλων κομμάτων. Τώρα θέλει να επιλέγει και ποιος θα ασκεί τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί. Όλα όσα λέει εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων του. Αποδεικνύεται ότι είναι ασεβής προς τον κανονισμό, δειλός γιατί δεν είναι στην αίθουσα να μας αντιμετωπίσει και ενοχικός».

Ο Νίκος Παππάς κατέληξε: «Στίγμα η σημερινή του συμπεριφορά. Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά σας αλλά το ποιος θα εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση στο κοινοβούλιο δεν είναι δική του δουλειά. Τελεία και παύλα».

Δευτερολογια Νίκου Παππά στην Ολομέλεια της Βουλής, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης