Τζάκρη για τα γραφεία Κασσελάκη: Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τους εθελοντές σε τραπεζάκια έξω από την Κουμουνδούρου

Τζάκρη για τα γραφεία Κασσελάκη: Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τους εθελοντές σε τραπεζάκια έξω από την Κουμουνδούρου

Σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση της Τετάρτης βρέθηκαν «πάνω από 1.500 άτομα» ενώ στην ιστοσελίδα του κ. Κασσελάκη «έχουν δηλώσει 25.000 εθελοντές

tzakri-mega
Ως «μεγαλειώδη συγκέντρωση» και «αξιόπιστη δημοσκόπηση» χαρακτήρισε η Θεοδώρα Τζάκρη το πρωί της Πέμπτης τη συγκέντρωση υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη έξω από τα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο, προσθέτοντας ότι «δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τους εθελοντές σε τραπεζάκια έξω από την Κουμουνδούρου».

Σύμφωνα με την ίδια στη συγκέντρωση της Τετάρτης βρέθηκαν «πάνω από 1.500 άτομα» ενώ στην ιστοσελίδα του κ. Κασσελάκη «έχουν δηλώσει 25.000 εθελοντές».

Όπως είπε, μάλιστα, για τον αποκλεισμό Κασσελάκη από το να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «η Επιτροπή Δεοντολογίας με ομοφωνία πήρε απόφαση ότι η ΚΕ αποφασίζει πολιτικά αλλά το τελικό όργανο είναι το συνέδριο. Το 10% των συνέδρων μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε θέμα και να το βάλουν για ψηφοφορία

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d53shkd7o87l)
Κλείσιμο


«Θα πάμε ωσονούπω στην Κουμουνδούρου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο MEGA η κυρία Τζάκρη, η οποία υποστήριξε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δεν δίνω γραμμή και δεν θα διώξω κανέναν. Μην σας πω ότι έκανε πίσω δικούς τους ανθρώπους για να δώσω ρόλους σε ανθρώπους που τον πολεμούσαν μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Σύμφωνα με την ίδια την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάζει σε πρώην νυχτερινό κέντρο, η Νέα Αριστερά θα κάνει συνέδριο στο ΣΕΦ προσθέτοντας ότι «ένα συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φτάσει έως τα 4800 άτομα συν τα 200 μέλη της ΚΕ και ο χώρος αυτός μπορεί να φιλοξενήσει έως 2.000 καθιστούς».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d53t5rwku3mh)

Ειδήσεις σήμερα:

Μέλος του ΡΚΚ ο ένας από τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα - Ποια ήταν τα πέντε θύματα>

Το σόου Κασσελάκη για τα εγκαίνια των γραφείων στον Ταύρο και τα «καρφιά» στον Τσίπρα για μεταβατικό πρόεδρο

Θρίλερ με τον θάνατο των βρεφών Αμαλιάδα: Ανοίγουν τους φακέλους αναζητώντας απαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης