Καρανίκας για στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Θα πεθάνουν στην Κεντρική Επιτροπή όπως οι ηθοποιοί στο σανίδι

Καρανίκας για στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Θα πεθάνουν στην Κεντρική Επιτροπή όπως οι ηθοποιοί στο σανίδι

Δεν κάνεις φορέα με εκθέσεις ιδεών, είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

katanikas
Λάβρος κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που απέρριψαν την υποψηφιότητα Κασσελάκη, εμφανίστηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status fm 107,7 , ο Νίκος Καρανίκας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για σταλινικές αντιλήψεις.

Αναφορικά με την απόφαση της Κ.Ε. για απόρριψη της υποψηφιότητας Κασσελάκη, ο κ. Καρανίκας έκανε λόγο για «μία αντίληψη απαξίωσης του λαού, ο λαός είναι κατώτερος, είναι η πλέμπα. Θα κάνουν αυτό που λέμε εμείς. Εμείς είμαστε οι σοβαροί, εμείς ειμαστε οι σωστοί, εμείς τα ξέρουμε όλα... τρίχες!

Οι άνθρωποι είναι εκτός εποχής και γι΄αυτό τραβάνε τα πάντα στο βούρκο τους. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα, τους θαύμαζα όταν ήμουν φοιτητής, σιγά σιγά τους γνώρισα και κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα από όλα αυτά »

Ο λαός θέλει τον Κασσελάκη γιατί είναι απλός άνθρωπος, καθαρός και χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, είπε ο Νίκος Καρανίκας.
Κλείσιμο
«Όταν λέμε κομματικές εξαρτήσεις, εννούμε εξάρτηση από την ηγεσία, δηλαδή τα σχεδόν μόνιμα, με συμβόλαιο, στελέχη της Αριστεράς. Θα πεθάνουνε στην Κεντρική Επιτροπή, όπως οι ηθοποιοί, που λένε, στο σανίδι».

Ο Νίκος Καρανίκας αν και διαφώνησε με την παραίτηση Τσίπρα, δήλωσε ότι δεν θα ήθελε μία επάνοδο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αν την κάνει, όπως είπε, με το ίδιο περιβάλλον και τους ίδιους συνεργάτες, καθώς όπως είπε, αυτό δηλώνει ότι «δεν έχουμε αντίληψη του τι κάνουμε, δηλαδή τι άλλαξε από πέρυσι μέχρι φέτος».

«Θα το δεχόμουν, αλλά αν έβλεπα, ότι έχει αδειάσει το περιβάλλον του, ότι έχει πάρει απόσταση από τα στελέχη που είναι 30 χρόνια ηγεσία, τόσα χρόνια δίπλα του, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο».

«Παρακολούθησα την εκδήλωση του Ινστιτούτου «Αλέξης Τσίπρας» με τον ίδιο να κάνει ομιλία και να έχει μπροστά τους ανθρώπους, που είναι πλέον γνωστοί σε όλη τη χώρα για το αντιδημοκρατικό και το σταλινικό τους πνεύμα, που αποκλείουν και διαγράφουν ανθρώπους.
Δεν γίνεται δηλαδή να θέλεις να κάνεις επάνοδο και να είσαι με τους πρηγούμενους, δηλαδή με την παλιά σου ύλη και επίσης δεν κάνεις επάνοδο ή φορέα με εκθέσεις ιδεών», είπε ο Νίκος Καρανίκας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Καρανίκας για ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουν να ''πεθάνουν'' στην κεντρική επιτροπή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης