Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Περιστέρι

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Περιστέρι

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση και έστειλε μήνυμα για την εθνική επέτειο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

arthrou-MITSOTAKIS
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα 28 Οκτωβρίου βρίσκεται στο Περιστέρι για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παρόντες είναι, ακόμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου και ο τραγουδιστής και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσαλίκης. 

Στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως: «Είναι πάντα μια μέρα τιμής και αναστοχασμού, θυμόμαστε αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση η οποία αποδεικνύει ότι η πατρίδα μας σήμερα είναι ισχυρή με Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες είναι πανέτοιμες να εξασφαλίσουν την εθνική ακεραιότητα και να μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς. Σε όλες τις άλλες πόλεις παρελαύνουν οι μαθητές μας, από το δημοτικό μέχρι το Λύκειο, είναι η επόμενη γενιά, αυτοί είναι η ισχύς, η δύναμη της χώρας και πρέπει να τους εξασφαλίσουμε τα επαρκή εφόδια να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Αλλά να θυμούνται, πως η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που χρειάζεται διαρκή φροντίδα, πρωτίστως συμμετοχή και ευπρεπή διάλογο για να μάθουμε σαν οργανωμένη κοινωνία συνυπάρχουμε παρά τις διαφορές μας και να προοδεύουμε. Χρόνια πολλά σε όλους».



Δείτε βίντεο και εικόνες:


Κλείσιμο


mitsotakis__3_
mitsotakis__4_
mitsotakis_peristeri9
mitsotakis_90
mitsotakis_peristeri7

mitsotakis__1_
Ο πρωθυπουργός στο Περιστέρι
mitsotakis__2_
Ο πρωθυπουργός με τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη


Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του στο Facebook, χθες, ο πρωθυπουργός ανέφερε σχετικά με τη σημερινή ημέρα: «Η 28η Οκτωβρίου μας θυμίζει τι μπορούμε να πετύχουμε με εθνική ενότητα ακόμη και μπροστά στο «αδύνατο». Η 28η Οκτωβρίου είναι μια διαρκής υπόμνηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε με εθνική ενότητα ακόμη κι αν έχουμε μπροστά μας το “αδύνατο”. Ογδόντα τέσσερα χρόνια μετά, η χώρα μας αποτελεί πυλώνα σταθερότητας σε μία παρατεταμένα ταραγμένη γειτονιά, ένας αξιόπιστος παράγοντας ειρήνης, με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που εγγυώνται την αποτρεπτική μας ισχύ. Προϋπόθεση για αυτόν τον πατριωτισμό τής ευθύνης, τον υγιή πατριωτισμό, είναι μια δυναμική και βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας».



Ειδήσεις σήμερα:

Ολική διακοπή υδροδότησης τις νυχτερινές ώρες στην Αράχωβα λόγω λειψυδρίας

Στα «λευκά πάρτι» του Diddy χόρευαν γυμνοί και τους έλουζαν με σαμπάνια - Eικόνες με ΝτιΚάπριο, Πάρις Χίλτον, Κιμ Καρντάσιαν


Δηλητηρίασαν τον Μεταξά τρεις μήνες μετά το «Όχι»; Ο ιστορικός Σωτήρης Ριζάς στον Δημήτρη Δανίκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης