«Μήνυμα» Παπανδρέου προς δελφίνους

«Πρώτη προτεραιότητα, χωρίς δεύτερες σκέψεις και μικροκομματικές σκοπιμότητες, είναι να στηριχτεί η κυβέρνηση, γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πρώτη προτεραιότητα, χωρίς δεύτερες σκέψεις και μικροκομματικές σκοπιμότητες, είναι να στηριχτεί η κυβέρνηση, γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ωριαία συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, αλλά ειδικότερα τα κόμματα που συμμετέχουν στην «κυβέρνηση συνευθύνης», να στηρίξουν την κυβέρνηση Παπαδήμου χωρίς σκοπιμότητες, για να κλειδώσει η «ιστορική συμφωνία», που θα συμβάλει στο «να άρουμε τα μεγάλα βάρη του λαού και να τεθούν οι βάσεις για κοινωνική συνοχή και βιώσιμη ανάπτυξη».

Η συμφωνία, πρόσθεσε ο κ.Παπανδρέου, θα δώσει δουλειά και θα φέρει επενδύσεις, χωρίς σπατάλες και παρασιτικούς παράγοντες, αξιοποιώντας το πλούσιο δυναμικό της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr