"Όχι" του Βενιζέλου στο χρονοδιάγραμμα Παπανδρέου

"Όχι" του Βενιζέλου στο χρονοδιάγραμμα Παπανδρέου

Να παραμείνει στη θέση του μέχρι τον Μάρτιο θέλει ο Γιώργος - Θα έπρεπε να έχουμε αλλάξει ηγεσία πριν τις διαπραγματεύσεις για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση, λέει ο Βενιζέλος

"Όχι" του Βενιζέλου στο χρονοδιάγραμμα Παπανδρέου
Την απόλυτη διαφωνία του με την παράταση της ηγετικής εκκρεμότητας του ΠΑΣΟΚ θα εκφράσει αύριο στη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο υπουργός Οικονομικών απέρριψε το χρονοδιάγραμμα που του έθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να παραμείνει στη θέση του μέχρι τον Μάρτιο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα και τη νέα δανειακή σύμβαση. Αυτό είπε και στο πολιτικό συμβούλιο. "Ό,τι είχα να πω το είπα" ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή που χρησιμοποίησε.

 Ο λόγος πλέον στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τους υπόλοιπους κορυφαίους αύριο. Αυτή την ώρα το επικρατέστερο σενάριο είναι ο υπουργός Οικονομικών να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ηγεσία και να μείνει αφοσιωμένος στα καθήκοντά του. "Δεν είναι δυνατόν από τη μία να κρατά στα χέρια του την καυτή πατάτα της οικονομίας και από την άλλη να εγκαλείται πως ασχολείται με το κόμμα" λένε οι συνεργάτες του.

 Και θυμίζουν ότι στο διευρυμένο πολιτικό συμβούλιο μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είχε ζητήσει οι διαδικασίες διαδοχής να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, για να μη συμπέσουν με τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το κούρεμα και τη νέα δανειακή σύμβαση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης