Καστανίδης: «Αύριο πρόεδρε θα είσαι μόνος με το λαό και το Θεό»

Καστανίδης: «Αύριο πρόεδρε θα είσαι μόνος με το λαό και το Θεό»

«Αύριο πρόεδρε θα είσαι μόνος με το λαό, με το Θεό και τη συνείδηση σου» είπε o Χάρης Καστανίδης στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου

Καστανίδης: «Αύριο πρόεδρε θα είσαι μόνος με το λαό και το Θεό»
«Αύριο πρόεδρε θα είσαι μόνος με το λαό, με το Θεό και τη συνείδηση σου» ανέφερε χαρακτηριστικά o υπουργός Χάρης Καστανίδης στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου.

Νωρίτερα, ο κ. Καστανίδης είχε αναφέρει ότι ο καθένας, με τη συνείδησή του θα πάρει τις αποφάσεις του αύριο.

Κλείσιμο
«Όταν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας οι αποφάσεις είναι πολύ σοβαρότερες. Διαφορετικά αποφασίζει κανείς όταν απειλείται και όταν δεν απειλείται. Δεν διεκδικώ πιο προοδευτική ή πατριωτική συνείδηση από συναδέλφους μου. Όσοι ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο αναρωτιούνται δικαίως σε τι διαφοροποιείται το δεύτερο ώστε να υπάρχει περισυλλογή», είπε ο Χάρης Καστανίδης.

Ο κ. Καστανίδης είπε ακόμη ότι οι προβλέψεις της Τρόικας για την ύφεση έπεσαν έξω, και τόνισε ότι «τα λουκέτα θα είναι ανεξέλεγκτα, οι στόχοι δεν θα επιτευχθούν και θα ζητήσουν νέα μέτρα».

«Συμφωνώ με την κομματική πειθαρχία» ανέφερε ο κ. Καστανίδης προσθέτοντας ωστόσο, απευθυνόμενος στον κ. Παπανδρέου: «Αν πριν δύο μήνες σας έλεγα ότι είστε πρωθυπουργός αποικίας, δεν θα με διαγράφατε».

«Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμαζόταν να δημιουργήσει Όμιλο και αντιτάχθηκα στην διαγραφή του, με πήρατε την επομένη τηλέφωνο και μου είπατε ότι σας έχω αποδυναμώσει, ενώ την άνοιξη του 2008 αντιτάχθηκα στην διαγραφή του Α. Λοβέρδου που τώρα ζητά κομματική πειθαρχία», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης