Δεν αποδέχθηκε ο πρωθυπουργός την παραίτηση Γερουλάνου...

Δεν αποδέχθηκε ο πρωθυπουργός την παραίτηση Γερουλάνου...

Πέντε μέρες μετά την υποβολή της παραίτησης του Παύλου Γερουλάνου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ανακοίνωσε επισήμως ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού...

Δεν αποδέχθηκε ο πρωθυπουργός την παραίτηση Γερουλάνου...
Πέντε μέρες μετά την υποβολή της παραίτησης του Παύλου Γερουλάνου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ανακοίνωσε επισήμως ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού.
 
Ο κ. Γερουλάνος υπέβαλε την παραίτησή του το πρωινό της προηγούμενης Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, όταν αποκαλύφθηκε το μεγάλο πλιάτσικο στο αφύλακτο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Όπως έγινε γνωστό από το πρωθυπουργικό γραφείο, ο κ. Γερουλάνος υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας.
 
Η μεθόδευση που επελέγη από την κυβέρνηση, να ανακοινωθεί δηλαδή πέντε μέρες μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν αποδέχεται την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού, παραπέμπει σε θέατρο του παραλόγου...
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Παπαδήμος ζήτησε από τον κ. Γερουλάνο να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για τη διαλεύκανση της μεγάλης ληστείας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που ζήτησε να ενημερωθεί για τις έρευνες στην υπόθεση της Αρχαίας Ολυμπίας ζήτησε να επιδειχθεί αυστηρότητα στη διεξαγωγή των ερευνών.
 
Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης ζητήματα τουρισμού και σύγχρονου πολιτισμού και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν σε αυτούς τους τομείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης