Στην τελική ευθεία για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Μεγάλο ζητούμενο ο βαθμός συμμετοχής του κόσμου στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης του νέου προέδρου.

Στην πιο δύσκολη φάση της ιστορίας του καλούνται να ψηφίσουν τα στελέχη και οι φίλοι  του ΠΑΣΟΚ για νέο πρόεδρο  αύριο Κυριακή. Μέσα σε οικονομική δυσπραγία, με τις τοπικές οργανώσεις διαλυμένες και μια μερίδα του κόσμου εξαγριωμένη  με το κόμμα, οι εναπομείναντες ψηφοφόροι  με την ψήφο τους θα αναδείξουν τον  νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο βαθμός συμμετοχής του κόσμου στις διαδικασίες είναι το ζητούμενο σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, μιας και υπάρχει ένας υποψήφιος, ο κ. Βενιζέλος. Όσοι περισσότεροι προσέλθουν στις κάλπες, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αυτοπεποίθηση στο δρόμο προς τις εκλογές για το ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό βουλευτές και υπουργοί, μετά τον κ. Βενιζέλο, καλούν τα μέλη και τους φίλους να συμμετέχουν «στην γιορτή της Δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά λένε.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες οι Δημήτρης Ρέππας, Ανδρέας Λοβέρδος, Φώφη Γεννηματά, Παντελής Οικονόμου, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Πεταλωτής, Σπύρος Βούγιας και Εύα Καϊλή ζήτησαν από τον κόσμο να μην αγνοήσει τις εσωκομματικές εκλογές και να ψηφίσει.

Πάντως μέχρι την τελευταία  στιγμή σε όλες τις τοπικές οργανώσεις, αλλά και στα κεντρικά γραφεία  του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, θα γίνονται προετοιμασίες.  Τόσο οι υπηρεσίες  πληροφορικής παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα, αλλά και οικονομικές ή υλικοτεχνικές  απαιτήσεις δεν έχουν ακόμα καλυφθεί.

Σήμερα και αύριο οι βουλευτές θα συνεχίσουν να καλούν τους ψηφοφόρους τους σε συμμετοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr