«Αυτοδυναμία ή ακυβερνησία» το δίλημμα που βάζει ο κ. Σαμαράς

«Αυτοδυναμία ή ακυβερνησία» το δίλημμα που βάζει ο κ. Σαμαράς

Απέρριψε εκ νέου ο Αντώνης Σαμαράς το ενδεχόμενο μετεκλογικής συγκυβέρνησης -σε συνάντηση που είχε με πρώην βουλευτές της ΝΔ και σημείωσε ότι στόχος του κόμματος στις προσεχείς εκλογές είναι η αυτοδυναμία.

«Αυτοδυναμία ή ακυβερνησία» το δίλημμα που βάζει ο κ. Σαμαράς
“Αυτοδυναμία ή ακυβερνησία” είναι το δίλημμα των εκλογών είπε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς στην συνάντηση που είχε με πρώην βουλευτές του κόμματός του ένιοι εκ των οποίων όμως θα είναι ξανά υποψήφιοι.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε τα επιχειρήματά του, εξήγησε ότι είναι διαφορετικό το πρώτο μνημόνιο από το δεύτερο όσον αφορά τα οφέλη που έχει για την χώρα. Διαφορετικές όμως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ είναι και οι συνθήκες το 2012 που επέβαλαν την μεταβολή της στάσης του προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα για την χώρα.

Κλείσιμο
Απέρριψε για μία ακόμη φορά την μετεκλογική συγκυβέρνηση και επανέλαβε με έμφαση ότι η αυτοδυναμία δεν είναι προς όφελος της ΝΔ αλλά είναι αναγκαία για να κυβερνηθεί με αποτελεσματικότητα η χώρα. Ζήτησε από όλους να βάλλουν πλάτη προκειμένου το κόμμα να πετύχει την αυτοδυναμία και να δημιουργήσει ελπίδα για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Στην συνάντηση μετείχαν πρώην βουλευτές της ΝΔ από τη Νότιο Ελλάδα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης