Στον Ρουπακιώτη αύριο ο Μεϊμαράκης

Στον Ρουπακιώτη αύριο ο Μεϊμαράκης

Ο πρόεδρος της Βουλής θα επαναλάβει στον υπουργό όσα επισήμανε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δηλαδή να διαλευκανθεί η υπόθεση

Στον Ρουπακιώτη αύριο ο Μεϊμαράκης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης είναι ο επόμενος στην λίστα επαφών που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην προσπάθειά του να συγκροτήσει ένα θεσμικό μέτωπο έναντι των καταγγελιών που τον εμπλέκουν σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Βουλής θα επαναλάβει στον υπουργό όσα επισήμανε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δηλαδή να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Κλείσιμο
Η συνάντηση με τον κ. Ρουπακιώτη θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών με τα επιτελεία των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μεϊμαράκης, έχει ήδη συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, και σύμφωνα με πληροφορίες τους ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση ότι είναι «καθαρός» και πως ψάχνει και ο ίδιος να διαπιστώσει για ποιους λόγους και από πού έχει προκύψει η συγκεκριμένη ιστορία.
    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης