Μ. Μπόλαρης: «Ο Μεϊμαράκης είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί»

Μ. Μπόλαρης: «Ο Μεϊμαράκης είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί»

Ειδικότερα, ο κ. Μπόλαρης μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook σημειώνει πως «Ολίγον Πρόεδρος δεν νοείται, δεν προβλέπεται!» τονίζοντας ότι αυτό είναι «το αυτονόητο σε κάθε δημοκρατικό πολίτευμα».

Μ. Μπόλαρης: «Ο Μεϊμαράκης είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί»
Να παραιτηθεί από το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής καλεί τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ,Μάρκος Μπόλαρης, εξηγώντας ότι σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία «το Προεδρείο της Βουλής δεν μπορεί να λειτουργεί με σκιές».

Ειδικότερα, ο κ. Μπόλαρης μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook σημειώνει πως «Ολίγον Πρόεδρος δεν νοείται, δεν προβλέπεται!» τονίζοντας ότι αυτό είναι «το αυτονόητο σε κάθε δημοκρατικό πολίτευμα». Αναφέρει ότι «Ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται σε έλεγχο από το ΣΔΟΕ, μετά από καταγγελίες για σοβαρότατες πράξεις. Ευχόμαστε τα καταγγελλόμενα να μην ευσταθούν» και προσθέτει «Όμως ο κ. Μεϊμαράκης προκειμένου να προασπιστεί τη θεσμική λειτουργία του Προέδρου της Βουλής είναι υποχρεωμένος να πράξει τα αυτονόητα σε κάθε δημοκρατικό πολίτευμα: Να παραιτηθεί ώστε να λειτουργεί χωρίς σκιές το Προεδρείο της Βουλής, σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική συγκυρία, και προκειμένου να συμβάλλει στην αντικειμενικότητα των διαδικασιών ελέγχου της υπόθεσης. Προστατεύουμε τους θεσμούς, όταν σεβόμαστε και τηρούμε τους νόμους. Οι νόμοι ισχύουν έναντι πάντων, μάλλον, πρέπει να ισχύουν έναντι πάντων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης