Μέρκελ: Θέλω να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη

Μέρκελ: Θέλω να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη

«Καταλαβαίνω γιατί οι Ελληνες είναι οργισμένοι» είπε η γερμανίδα καγκελάριος - Πώς υποδέχτηκε η Μέρκελ τον Σαμαρά στο Συνέδριο του ΕΛΚ

Πρόταση βόμβα για φόρο και στο πετρέλαιο θέρμανσης
Μέρκελ: Θέλω να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη
«Θέλω να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη» δήλωσε ξεκάθαρα η Ανγκελα Μέρκελ λίγο πριν ξεκινήσει η σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η γερμανίδα καγκελάριος είπε ότι παρά τις δυσκολίες και το γεγονός ότι αργούν πράγματα στην Ελλάδα, βλέπει αλλαγή νοοτροπίας στη χώρα μας και υπογράμμισε: «Καταλαβαίνω γιατί οι Ελληνες είναι οργισμένοι». Η κ. Μέρκελ δήλωσε πως ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα ενημερώσει τους εταίρους του για την πορεία των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με την Τρόικα στο πλαίσιο της συνόδου.

Με επιφώνημα χαράς υποδέχτηκε η Μέρκελ τον Σαμαρά!
Κλείσιμο

Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων συναντήθηκε ξανά ο Αντώνης Σαμαράς με την Άνγκελα Μέρκελ. Τη στιγμή απαθανάτισαν οι φωτογράφοι καθώς μόλις ο Έλληνας πρωθυπουργός βρέθηκε κοντά στην Γερμανίδα καγκελάριο τα φλας άστραψαν.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο Βουκουρέστι το κλίμα μεταξύ τους ήταν ξανά …ευχάριστο!

Την ώρα που μπήκε στην αίθουσα ο Α. Σαμαράς η κ. Μέρκελ συνομιλούσε με συνεργάτες της. Βλέποντας όμως τον Α. Σαμαρά να μπαίνει, σηκώθηκε αμέσως, πήγε προς το μέρος του και ήταν τόση η χαρά της στη σύντομη στιχομυθία τους, που έβγαλε και ένα αυθόρμητο επιφώνημα έκπληξης και χαράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης