ΠΑΣΟΚ για λίστα Λαγκάρντ: Κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ και Διώτη

ΠΑΣΟΚ για λίστα Λαγκάρντ: Κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ και Διώτη

Το θέμα δεν αποκλείεται να ανοίξει και ένα τρίτο μέτωπο, το εσωκομματικό, καθώς τμήμα του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και υιοθετεί τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΠΑΣΟΚ για λίστα Λαγκάρντ: Κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ και Διώτη
Για την ώρα οι κινήσεις του ΠΑΣΟΚ στο μέτωπο της λίστας Λαγκάρντ κινούνται σε δύο μέτωπα: το κοινοβουλευτικό και το πολιτικό. Στο πρώτο οι βουλευτές του κόμματος υπέγραψαν την πρόταση κατά του πρώην υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Στο δεύτερο ο τομέας επικοινωνίας του κόμματος εξέδωσε ένα αναλυτικό σημείωμα στο οποίο επιρρίπτονται ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για στοχοποίηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και ερωτήματα για τον ρόλο του Ιωάννη Διώτη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις επιτελών της Ιπποκράτους "δεν αποκλείεται να υπήρξε συνεργασία ετερόκλητων δυνάμεων με στόχο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ". Μιλούν δηλαδή για πιθανή τριγωνική σχέση "ατόμου που είχε τη λίστα, με συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και τον δημοσιογράφο που τη δημοσιοποίησε"!

Κλείσιμο
Το θέμα δεν αποκλείεται να ανοίξει και ένα τρίτο μέτωπο, το εσωκομματικό, καθώς τμήμα του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και υιοθετεί τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου. Το αν θα ανοίξει αυτό το μέτωπο όμως εξαρτάται αποκλειστικά από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η υπόθεση μπορεί να έχει επιπτώσεις και στη συνοχή της κυβερνητικής συμμαχίας. Το πρωί οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ είδαν με έκπληξη τον Βασίλη Οικονόμου, βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, να μιλά σε τηλεοπτική εκπομπή για πολιτικές ευθύνες, διασπώντας το μέτωπο της κοινής πρότασης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης