Ο Τσίπρας στην ΕΡΤ

Ο Τσίπρας στην ΕΡΤ

Χαρακτήρισε μονόδρομο την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου - «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες» - Μικρό πλήθος στη συγκέντρωση που οργανώνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Ο Τσίπρας στην ΕΡΤ
Να έρθει στη Βουλή άμεσα η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ ή όποιου άλλου κόμματος για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου βάσει της οποίας έκλεισε η ΕΡΤ ζήτησε εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο κ. Τσίπρας επέκρινε τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι όσο επιμένει στην απόφασή του για το λουκέτο στην ΕΡΤ αυτοεγκλωβίζεται. «Κάποιο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Απευθυνόμενους στου κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε με νόημα πως «σήμερα κρίνονται όλοι».

«Η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει, η Βουλή θα λειτουργήσει ό,τι και αν κάνουν, ειδάλλως ο λαός θα πει την τελευταία λέξη» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Κλείσιμο
Μετά τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνεται σε κλειστή σύσκεψη από τους εκπροσώπους ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ, ΕΡΑ, ΠΣΟΠΕΡΤ στο δεύτερο όροφο του Ραδιομεγάρο.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η προσέλευση τόσο στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ είναι μικρή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης