Γιατρός Κληρίδη: Δεν θα τα καταφέρει αυτή τη φορά ο Πρόεδρος

Γιατρός Κληρίδη: Δεν θα τα καταφέρει αυτή τη φορά ο Πρόεδρος

«Ο Πρόεδρος είναι ήρεμος στο κρεβάτι με πολύ γαλήνια όψη, και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί πολύ» είπε ο γιατρός Ιωσήφ Κάσιος

Γιατρός Κληρίδη: Δεν θα τα καταφέρει αυτή τη φορά ο Πρόεδρος
Την εκτίμηση ότι δεν θα καταφέρει να ανακάμψει ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, εξέφρασε ο ιατρός του, Ιωσήφ Κάσιος, σημειώνοντας ότι η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ κρίσιμη.  Σε δηλώσεις του έξω από την κλινική «Ευαγγελίστρια», στη Λευκωσία όπου ο πρώην Πρόεδρος  νοσηλεύεται από προχθές, (Τετάρτη) ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος είπε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ κρίσιμη, «ο Πρόεδρος είναι ήρεμος στο κρεβάτι με πολύ γαλήνια όψη, και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί πολύ».

Αυτή τη στιγμή, ανέφερε, δεν έχει αντίληψη του περιβάλλοντος. Ο Πρόεδρος πάντα έπαιρνε μεγάλες αποφάσεις, είπε ο γιατρός Κάσιος, «έχουμε περάσει πάρα πολλά με τον Πρόεδρο και έχουμε πάρει πάρα πολύ δύσκολες αποφάσεις. Από το 1986 που είμαι γιατρός του, περάσαμε πολλά. Πάντοτε, δόξα τω Θεό, επιτυγχάναμε. Σε αυτή τη φάση όμως, είπε, δεν νομίζω να τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης