Αβραμόπουλος: Να χτίσουμε την Ελλάδα που θα φιλοξενήσει τα όνειρα της νέας γενιάς

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο μήνυμά του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, υπογραμμίζει ότι αυτές διασφαλίζουν την ανεξαρτησία της χώρας σε μια δύσκολη εποχή

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε σημερινό μήνυμά του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, με αφορμή την τεσσαρακοστή επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, υπενθυμίζει ότι τότε εργαζόμενοι, φοιτητές και μαθητές αγωνίστηκαν για την εξόντωση του δικτατορικού καθεστώτος που είχε καταρρακώσει τη χώρα.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι η Ελληνική Πολιτεία αποδίδει σήμερα φόρο τιμής σε αυτούς τους αγωνιστές. Αναγνωρίζοντας το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός σημείωσε ότι σήμερα που ο λαός αγωνίζεται να βγει από την οικονομική κρίση, και που η ανεργία μαστίζει τη νέα γενιά, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι στυλοβάτες του έθνους, που εξασφαλίζουν στη χώρα την εθνική ασφάλεια.

Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε ακόμα για «σκοτεινές και μισαλλόδοξες φωνές»,που έχουν στόχο το πισωγύρισμα της χώρας σε σκοτεινές στιγμές της ιστορίας της. O υπουργός κάλεσε τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας να συνεχίσουν το έργο τους με ζήλο και υψηλό φρόνημα και «να οικοδομήσουμε όλοι μαζί τη νέα Ελλάδα ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του ελληνικού λαού για ανοικοδόμηση της χώρας με αισιοδοξία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr