Σκορδάς: Εξετάζουμε την επέκταση διατηρησιμότητας του φρέσκου γάλακτος
28.11.2013
10:45
Στις επτά ημέρες, από τις πέντε που είναι σήμερα, σύμφωνα με τον υφυπουργό κ. Σκορδά
Την επέκταση της διατηρησιμότητας του φρέσκου γάλατος στις επτά ημέρες, από τις πέντε που είναι σήμερα, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να υποχωρήσει η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην αγορά.
Τα παραπάνω δήλωσε το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, σημειώνοντας ότι οι γαλακτοβιομηχανίες θα κληθούν να αυτοδεσμευτούν στη συσκευασία του προϊόντος ότι η μέθοδος παστερίωσης που ακολουθούν επιτρέπει την επταήμερη διατηρησιμότητα.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, λόγω της προστασίας των πέντε ημερών, η χώρα μας χάνει κάθε χρόνο παραγωγή γάλακτος, προσθέτοντας πως ο εν λόγω περιορισμός δεν έχει βοηθήσει τους παραγωγούς.
Τα παραπάνω δήλωσε το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, σημειώνοντας ότι οι γαλακτοβιομηχανίες θα κληθούν να αυτοδεσμευτούν στη συσκευασία του προϊόντος ότι η μέθοδος παστερίωσης που ακολουθούν επιτρέπει την επταήμερη διατηρησιμότητα.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, λόγω της προστασίας των πέντε ημερών, η χώρα μας χάνει κάθε χρόνο παραγωγή γάλακτος, προσθέτοντας πως ο εν λόγω περιορισμός δεν έχει βοηθήσει τους παραγωγούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr