«Sorry, ο κύριος Λιάπης κάνει ντους»... στην Κουάλα Λουμπούρ

«Sorry, ο κύριος Λιάπης κάνει ντους»... στην Κουάλα Λουμπούρ

Δείτε τον πρώην υπουργό της ΝΔ να γευματίζει στη σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Sheraton Imperial» της Μαλαισίας με μελαχρινή συνοδό - «Πώς είναι δυνατόν να κάνει μια τόσο τεράστια βλακεία;», λέει η πεθερά του πρώην υπουργού στο ΘΕΜΑ για τις βόλτες με τις πλαστές πινακίδες

«Sorry, ο κύριος Λιάπης κάνει ντους»... στην Κουάλα Λουμπούρ
Στην εξωτική Μαλαισία των 30 βαθμών Κελσίου και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης.

Το πρόσωπο των ημερών, που συνελήφθη να οδηγεί θηριώδες τζιπ με πλαστές πινακίδες, χωρίς να έχει καταβάλει τέλη κυκλοφορίας και χωρίς ασφάλεια, καθόλου δεν φαίνεται να πτοήθηκε από το σάλο που προκλήθηκε αλλά αντιθέτως πήρε το αεροπλάνο και έφυγε για άλλες πολιτείες, εξωτικές, για να κάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του σαν πρίγκιπας!

Κλείσιμο
«Είναι στο ντους», απάντησε υπάλληλος του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Sheraton Imperial» σε δημοσιογράφο του Mega ο οποίος αναζήτησε τον πρώην υπουργό. «Δεν θέλει να τον ενοχλήσει κανείς διότι είναι αργά», επανέλαβε άλλη υπάλληλος του ξενοδοχείου στο δημοσιογράφο όταν επανέλαβε το τηλεφώνημα ζητώντας και πάλι να μιλήσει με τον κ. Λιάπη. Δείτε το βίντεο: 



Το πεντάστερο ξενοδοχείο  που επέλεξε για την χριστουγεννιάτικη απόδρασή του σαν άλλος Έλληνας κροίσος ο κ. Λιάπης διαθέτει πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες όπως μασάζ, τζακούζι και μία τεράστια πισίνα... 

Στην Κουάλα Λουμπούρ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδας «Real News», ο πρώην υπουργός γευμάτισε μαζί με τη συνοδό του σε εστιατόριο και δοκίμασε τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Με σπορ ντύσιμο, φορώντας ένα λευκό καλοκαιρινό μπλουζάκι και ένα πράσινο φούτερ ριγμένο στους ώμους, ο κ. Λιάπης απολαμβάνει ξένοιαστος την καλή ζωή μακριά από τις ενοχλητικές φωνές που του ασκούν κριτική για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια με ένα τζιπ τις πινακίδες του οποίου είχε καταθέσει στην εφορία το 2011.... Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Real News»:







Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος», για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του Sheraton ο κ. Λιάπης θα καταβάλλει περί τα 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 ευρώ θα κοστίσουν τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.
Με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει είναι σχεδόν όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.

Το «Έθνος» δημοσιεύει φωτογραφίες από τα ακίνητα του κ. Λιάπη στην Μύκονο, το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι, το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εμπορική αξία της περιουσίας του ξεπερνά τα 5,5 εκατ.ευρώ. Παρ' όλα αυτά, ο κ. Λιάπης υποστήριξε ότι κατέθεσε τις πινακίδες του τζιπ του και κυκλοφορούσε σαν παράνομος επειδή δεν είχε να πληρώσει το φόρο πολυτελείας και τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας. 







Στη δήλωση πόθεν έσχες που καταγράφει την περιουσιακή του κατάσταση για το 2011 ο κ. Λιάπης δήλωσε εισοδήματα ύψους 109.223,68 ευρώ και η σύζυγός του 29.250 ευρώ. Αμετάβλητη παρέμεινε η ακίνητη περιουσία που περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα, 4 αποθήκες και 4 παρκινγκ στο Χαλάνδρι, 2 γραφεία στη Λ. Κηφισίας 116τ.μ. και 120τ.μ. αντίστοιχα, 1 διαμέρισμα 83τ.μ. στην Αθήνα, μια οικία 223τ.μ. με πισίνα 36τ.μ. σε οικόπεδο 5,2 στρεμμάτων, αγροτεμάχιο στη Μύκονο έκτασης 5,1 στρεμμάτων, οικία 373 τ.μ. σε οικόπεδο μισού στρέμματος στο Μ. Χωριό Ευρυτανίας, 4 αγροτεμάχια στην Ευρυτανία περίπου 11 στρεμμάτων.









Πρώην πεθερά Λιάπη: Πώς είναι δυνατόν να κάνει τόσο τεράστια βλακεία;

Τραβάμε τα μαλλιά μας με τον Μιχάλη, μάλλον του σάλεψε, λέει στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί η πεθερά του Μιχάλη Λιάπη για τα καμώματα του πρώην υπουργού. 
«Κοντεύω να σκάσω», εξομολογείται στο ΘΕΜΑ η κυρία Ιωσηφίνα Μπογδάνου και αναρωτιέται «πώς το έκανε αυτό ο Μιχάλης;».    

Η οικογένεια Μπογδάνου διατηρούσε πάντα χαμηλό προφίλ, παρά τις υψηλές πολιτικές γνωριμίες, τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της κοσμικής Αθήνας στις οποίες παρίστατο συχνά πυκνά, φροντίζοντας να μην προκαλεί. Αυτό το περιστατικό όμως έπεσε πάνω της σαν κεραυνός εν αιθρία αφήνοντάς την έκπληκτη. 

Το χοντρό ατόπημα του πρώην γαμπρού τους είναι ζήτημα που και η ίδια η κυρία Μπογδάνου, όπως λέει, αδυνατεί να χειριστεί: «Λες και έπεσε μετεωρίτης από τον Αρη πάνω στα κεφάλια μας!». 

Σύμφωνα με την κυρία Μπογδάνου η πρώην σύζυγος του κ. Λιάπη, Αμαλία, «τραβάει κι αυτή τα μαλλιά της! Αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο πράγμα. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τον χαρακτήρα του Μιχάλη, προσπαθούμε να εξηγήσουμε πώς μπόρεσε και έκανε τέτοιο λάθος. “Πώς είναι δυνατόν να έκανε τέτοιο πράγμα μαμά;” ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε η κόρη μου». 

Προσπαθώντας να βρει μια λογική εξήγηση για την συμπεριφορά του πρώην υπουργού η κυρία Μπογδάνου εξομολογείται: «Πέρυσι του βρήκαν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Εκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση και πραγματικά γλίτωσε εκ θαύματος τα χειρότερα. Δεν ξέρω λοιπόν εάν τον επηρέασε κι αυτό. Σας το λέω γιατί όλα περνάνε από το μυαλό μου αυτές τις ώρες. Αυτός ο άνθρωπος φοβόταν ακόμα και τη σκιά του. Πώς είναι δυνατόν να κάνει μια τόσο τεράστια βλακεία;».
Διαβάστε περισσότερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί






Είναι άγνωστο αν ο κ. Λιάπης θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου οπότε εκδικάζεται η υπόθεσή του. Για να αποφύγει άλλωστε να παραστεί στο Δικαστήριο στις 19 του μήνα επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο κατά πως φαίνεται δεν τον απέτρεψε να ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη της γης, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας για να κάνει διακοπές με εκλεκτή συντροφιά!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης