Κριτική του γραμματέα του ΑΚΕΛ στους χειρισμούς Αναστασιάδη

Κριτική του γραμματέα του ΑΚΕΛ στους χειρισμούς Αναστασιάδη

Ο Άντρος Κυπριανού έκανε λόγο για αδιέξοδη και καταστροφική, για τον τόπο, στάση της Κυβέρνησης στην οικονομία και το Κυπριακό

Κριτική του γραμματέα του ΑΚΕΛ στους χειρισμούς Αναστασιάδη
Κριτική στους χειρισμούς της Κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη στην οικονομία και το Κυπριακό, άσκησε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού κατά την ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, κάνοντας λόγο για αδιέξοδη και καταστροφική, για τον τόπο, στάση της Κυβέρνησης. 

Είπε, πως για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη λειτούργησε ως δικαιολογία ότι του έθεσαν το «πιστόλι στον κρόταφο» στο Eurogroup του περασμένου Μαρτίου, όμως για την κυπριακή κοινωνία και την οικονομία πατήθηκε και η σκανδάλη.

Κλείσιμο
 Η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, η οποία άρχισε το πρωί, θα συζητήσει και θα εγκρίνει τις θέσεις που θα τεθούν ενώπιον του κομματικού συνόλου και στη συνέχεια ενώπιον του Προγραμματικού Συνεδρίου του ΑΚΕΛ τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
  
Όσον αφορά στο Κυπριακό, ο κ. Κυπριανού είπε πως οι εξελίξεις δεν είναι μέχρι στιγμής ελπιδοφόρες και πως η εγκατάλειψη των κοινών ανακοινωθέντων Χριστόφια-Ταλάτ κάθε άλλο παρά αποδείχθηκε σοφή. 

Λέγοντας πως η επανένωση της Κύπρου θα δημιουργήσει και προϋποθέσεις ανάπτυξης, διευκρίνισε πως σε καμία περίπτωση δεν υπαινίσσεται ότι πρέπει να αποδεχθούμε την οποιαδήποτε λύση υπό το κράτος οικονομικού εκβιασμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης