Τουρκοκύπριοι: Ανέκαθεν θέλαμε Δικοινοτική Ομοσπονδία

Υποβοηθητική, για την επίλυση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων και στις δύο κοινότητες, η λύση του Κυπριακού - Ο «λαός» έχει καλύτερη ενημέρωση σήμερα από το παρελθόν

Παίρνοντας μάθημα από το παρελθόν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια νέα Κύπρο, δήλωσε ο λεγόμενος «υπουργός» εξωτερικών του ψευδοκράτους, Οζντίλ Ναμί, προσθέτοντας ότι μια λύση στο Κυπριακό θα είναι υποβοηθητική για την επίλυση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων και στις δύο κοινότητες.

Ο κ. Ναμί ανέφερε ότι ακόμα και αν οι διαπραγματεύσεις γίνονται από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου, η «κυβέρνηση» έχει λόγο να εκφράσει. Πρόσθεσε ότι στο Κυπριακό ο «λαός» έχει καλύτερη ενημέρωση σήμερα από το παρελθόν. 

Το «υπουργείο» εξωτερικών, συνέχισε, έχει μια ομάδα επαρκώς ενημερωμένη και ικανή που στηρίζει τον Έρογλου, ενώ έχουν και τις δικές τους επαφές ως «υπουργείο», προσθέτοντας ότι χωρίς τη στήριξη της Τουρκίας ο δίκαιος αγώνας των Τουρκοκυπρίων δεν θα ήταν εφικτό να εξηγηθεί επαρκώς στη διεθνή κοινότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr