Πανούσης: Η Κίνηση των «58» δεν είναι κεντροαριστερά, αλλά... κεντροδεξιά

«Ποιος είναι ο στόχος τους, να αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ, να σωθεί ο Βενιζέλος ή να χτυπήσουν το ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ

Σε συνέχεια των κλυδωνισμών που προκαλεί στο λεγόμενο χώρο της Κεντροαριστεράς η χθεσινή παρέμβαση της Κίνησης των «58», ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννης Πανούσης κράτησε, με έμμεσο αλλά σαφές τρόπο, αποστάσεις από τους κ.κ. Λυκούδη, Ψαριανό και Παπαδόπουλο που επιθυμούν τη σύμπλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς με τους «58».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», δήλωσε: «Η κίνηση των 58 έχει χάσει το timing της ιστορίας, θα σκάσει με δύναμη κάτω». Επίσης διερωτήθηκε: «Τώρα ποιος είναι ο στόχος τους, να αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ, να σωθεί ο Βενιζέλος ή να χτυπήσουν το ΣΥΡΙΖΑ;».
 
Σημείωσε επίσης ότι η Κίνηση των «58» δεν είναι κεντροαριστερά, αλλά κεντροδεξιά.

Ο κ. Πανούσης υποστήριξε ότι «το μέλλον βρίσκεται στην κυβερνώσα Αριστερά» και συμπλήρωσε ότι για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται «δουλειά από σήμερα και όχι μετά τις εκλογές. Πρέπει αυτές οι πλευρές να αρχίσουν να μιλούν μεταξύ τους. Είναι ηθικό και πολιτικό δικαίωμα της αριστεράς να δείξει τον άλλο δρόμο, να κυβερνήσει και να δείξει πως αλλιώς γίνονται τα πράγματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr