Συνάντηση Κουβέλη - Σβόμποντα για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών

Την ανάγκη ενίσχυσης των σοσιαλιστικών δυνάμεων έθεσε ως στόχο ο επικεφαλής της ευρωσοσιαλιστικής ομάδας - Σημαντικό ότι οι Ευρωσοσιαλιστές στηρίζουν όλες τις προσπάθειες με σοσιαλιστικό πρόσημο, είπε ο Κουβέλης 

Την ανάγκη να υπάρξει εκπροσώπηση των ευρωσοσιαλιστών στην επόμενη Ευρωβουλή, τόνισε ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη. 

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν σήμερα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Σβόμποντα στην Αθήνα, και συμφώνησαν στο ότι ο σοσιαλιστικός χώρος χρειάζεται ενίσχυση, ενόψει και των επερχόμενων ευρωεκλογών. 

«Με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη, με τον οποίο έχω τακτικές επαφές το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζουμε την ενίσχυση των σοσιαλιστικών δυνάμεων στην Ελλάδα, ώστε να υπάρξει σημαντική εκπροσώπησή και στο Ευρωκοινοβούλιο για την Ευρωσοσιαλιστική Ομάδα», δήλωσε ο Χάνες Σβόμποντα.

Από την πλευρά του, ο Φώτης Κουβέλης είπε: «Εντάσσουμε την προσπάθεια μας στο σοσιαλιστικό χώρο για την ενίσχυση της Ευρώπης, για μια νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα, που θα ενοποιεί την πολιτική της για την αντιμετώπιση της κρίσης και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Θεωρούμε σημαντικό το γεγονός, ότι η Ευρωσοσιαλιστική Ομάδα στηρίζει όλες τις προσπάθειες με σοσιαλιστικό πρόσημο, εν όψει των ευρωεκλογών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr