Λευκωσία: Το «Μπαρμπαρός» δεν αλλάζει τον ενεργειακό σχεδιασμό

Λευκωσία: Το «Μπαρμπαρός» δεν αλλάζει τον ενεργειακό σχεδιασμό

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένας σχεδιασμός όσον αφορά στον ενεργειακό πλούτο της Κύπρου δεν θα αναβληθεί, αλλά θα υλοποιηθεί μέχρι και το τελευταίο «σίγμα», έστειλε προς κάθε κατεύθυνση ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου

Λευκωσία: Το «Μπαρμπαρός» δεν αλλάζει τον ενεργειακό σχεδιασμό
Ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένας σχεδιασμός όσον αφορά στον ενεργειακό πλούτο της Κύπρου δεν θα αναβληθεί, αλλά θα υλοποιηθεί μέχρι και το τελευταίο «σίγμα», έστειλε προς κάθε κατεύθυνση ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου.

Ο κ. Φωτίου, σχολιάζοντας με δηλώσεις του τις νέες τουρκικές προκλήσεις με το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος Μπαρμπαρός, το οποίο επανήλθε στα χωρικά ύδατα της Κύπρου, στα όρια των οικοπέδων της κυπριακής ΑΟΖ, ανέφερε πως εκείνοι οι οποίοι κάνουν λόγο για αποσταθεροποίηση της περιοχής, θα πρέπει να αντιλαμβάνονται και τις συνέπειες αυτής της αποσταθεροποίησης.

Κλείσιμο
Πρόσθεσε δε, ότι ο στόχος της Τουρκίας είναι να δημιουργήσει ένταση στην περιοχή, αλλά και να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ενεργεί στα πλαίσια του διεθνούς δίκαιου και με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσει να ενεργεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης