ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στην κυβέρνηση για τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις

Η αντιπολίτευση στηλιτεύει την αποστράτευση έμπειρων αξιωματικών τονίζοντας ότι χωρίς καμία αιδώ πλήττει βαρύτατα το αξιόμαχο και το ηθικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις ανακατατάξεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποστρατείες ανώτατων αξιωματικών: «Η μνημονιακή κυβέρνηση των Βενιζέλου-Σαμαρά συνεχίζει χωρίς καμία αιδώ να πλήττει βαρύτατα το αξιόμαχο και το ηθικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε ώρες κρίσιμες για την Ελλάδα, την Κύπρο και όλη την περιοχή, η μνημονιακή κυβέρνηση αποστρατεύει έμπειρους ανώτατους αξιωματικούς, με εξαιρετικά βιογραφικά.

Το μόνο τους "λάθος" ήταν ότι νοιάζονται για το αξιόμαχο των ΕΔ. Κατά τα άλλα οι ψευτοεθνικόφρονες υπερασπίζονται το Αιγαίο, τους φυσικούς πόρους, τον εθνικό χώρο.

Η μνημονιακή κυβέρνηση των Βενιζέλου-Σαμαρά, ασπόνδυλη απέναντι στους διαφόρους εντολείς της, συνεχίζει χωρίς καμία αιδώ να πλήττει βαρύτατα το αξιόμαχο και το ηθικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο λαός θα ανακόψει πολύ σύντομα αυτόν τον απαράδεκτο κατήφορο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr