Πρεμιέρα για τον πόλο-«απάντηση» της ΔΗΜΑΡ στην «Ελιά»

Στηρίζουν Σουλτς - Συνεργασία με στελέχη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου, όπως οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης και Πάνος Μπεγλίτης, η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά και άλλοι...

Την πρώτη του δημόσια εκδήλωση πραγματοποιεί στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Καράβελ» ο πόλος με την επωνυμία «Δημοκρατική Αριστερά - Προοδευτική Συνεργασία», που συγκρότησε η ΔΗΜΑΡ εν όψει των ευρωεκλογών.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτης Κουβέλης, ο οποίος αναμένεται να δώσει το στίγμα της συνεργασίας που έχει συγκροτήσει το κόμμα του με στελέχη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου, όπως οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, κύριοι Χάρης Καστανίδης, Πάνος Μπεγλίτης, η ευρωβουλευτής κυρία Μαριλένα Κοππά και άλλοι.  

Ο κ. Κουβέλης αναμένεται να οριοθετήσει τη δική του συνεργασία από την «Ελιά» που συγκρότησε το ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνοντας με έμφαση ότι η «ΔΗΜΑΡ -  Προοδευτική Συνεργασία» κατέρχεται στις ευρωεκλογές «αυτόνομα και ισότιμα προς όποια άλλη πολιτική δύναμη από την Ελλάδα θέλει να υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Μάρτιν Σουλτς».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Σουλτς, που είναι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, δήλωσε: «Κανένας δεν έχει το μονοπώλιο στην Ελλάδα να δηλώνει ευρωσοσιαλιστής ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Εκείνο το οποίο εμείς δηλώνουμε, είναι ο σαφής ευρωπαϊκός μας προσανατολισμός, ο καθημερινός μας αγώνας και η διεκδίκησή μας για να υπάρξει η Ευρώπη της αλληλεγγύης και  της κοινωνικής συνοχής...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr