Κουβέλης: Δεν μου έγινε πρόταση για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Δεν έχει γίνει απολύτως καμία κρούση. Έχω πει επανειλημμένα ότι είμαι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και η οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση μπορεί να λειτουργεί και αποπροσανατολιστικά», ξεκαθάρισε

Κατηγορηματικά διέψευσε ο κ. Φώτης Κουβέλης τις πληροφορίες που θέλουν να του έχει γίνει πρόταση για υποψηφιότητα στη θέση του Προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) σε τηλεοπτικές του δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης έκανε λόγο για αναληθή δημοσιεύματα που τον θέλουν να είχε μυστική συνάντηση με τον Δ. Σταμάτη -δεξί χέρι του πρωθυπουργού-, ο οποίος του μετέφερε την πρόθεση του Μαξίμου.

Δεν έγινε «καμία συνάντηση», είπε ο κ. Κουβέλης. «Είναι ανακριβές», πρόσθεσε. 

«Δεν έχει γίνει απολύτως καμία κρούση. Έχω πει επανειλημμένα ότι είμαι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και η οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση μπορεί να λειτουργεί και αποπροσανατολιστικά», δήλωσε ακόμη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.



«Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η παρέμβαση της Δημοκρατικής Αριστεράς και της προοδευτικής συνεργασίας, δηλαδή ο πόλος που έχουμε συγκροτήσει στην πολιτική ζωή του τόπου. Προφανώς, διεκδικώντας μία δυναμική παρουσία προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας», πρόσθεσε.

Οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα», ξεκαθάρισε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr