Aδωνις: Είναι αστείο να κάνεις επανάσταση από το Σίτι του Λονδίνου

Aδωνις: Είναι αστείο να κάνεις επανάσταση από το Σίτι του Λονδίνου

Με τα λεφτά του μπαμπά μερικοί νομίζουν ότι έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία...

Aδωνις: Είναι αστείο να κάνεις επανάσταση από το Σίτι του Λονδίνου
Λάβρος κατά της ομάδας των φοιτητών που του επιτέθηκαν φραστικά κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στο Ιmperial College του Λονδίνου εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε πως είναι «αστείο να κάνουν κάποιοι επανάσταση από το Σίτι του Λονδίνου»!

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm και κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό , ο κ. Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς να πουλάς επανάσταση από το Σίτι του Λονδίνου. Δεν μπορείς να διακηρύσσεις τον κομμουνισμό στην πρωτεύουσα του καπιταλισμού. Δεν μπορεί στο Σίτι να λειτουργεί οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ of LONDON. Είναι σα να έχεις παράρτημα της ΝΔ στη Βόρεια Κορέα...».

Κλείσιμο
Ο υπουργός Υγείας δήλωσε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη πως αυτό που συνέβη στο Λονδίνο ήταν ένα τυπικό παράδειγμα του πώς αντιμετωπίζονται οι υπουργοί και τα στελέχη της κυβέρνησης από μια ομάδα προσώπων που νομίζουν ότι είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να υπερασπίζονται την δημοκρατία στη χώρα μας.


Adonis Georgiadis στο Λονδίνο από stefanelonikitelo

Για το επίμαχο βίντεο και τις φωτογραφίες από την εκδήλωση, που καταγράφουν την έντονη λεκτική διαμάχη του με τους παρευρισκόμενους, δήλωσε πως τα ανήρτησε στα social media ο αρχηγός της ομάδας ΣΥΡΙΖΑ OF LONDON Κωνσταντίνος Χαλκιάς. «Το βίντεο το ανήρτησε ένας πολιτικός μου αντίπαλος, ο αρχηγός της ομάδας ΣΥΡΙΖΑ OF LONDON. Τι είναι όλοι αυτοί; Κανονικοί ΣΥΡΙΖΑίοι είναι που νομίζουν πως έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία...».

Συμπλήρωσε πως οι «κανονικοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι δεν πάνε στα αμφιθέατρα για να πλακωθούν», διευκρίνισε πως στο λονδρέζικο κολλέγιο κλήθηκε από τους εκπροσώπους των φοιτητών λέγοντας: «Δεν πας μόνος σου στο Imperial» και ξεκαθάρισε πως τα έξοδα της επίσκεψής του δεν βάρυναν τα κρατικά ταμεία: «Πλήρωσα από την τσέπη μου για να μην έχω τα καλά του Χάρβαρντ...».

Κατέληξε δε διερωτώμενος ποιοί είναι αυτοί που «επιτρέπουν στα πλουσιόπαιδα να το παίζουν επαναστάτες» και συμπλήρωσε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων να διαφωνούν και να ρωτάνε, αλλά είναι ζήτημα δημοκρατίας το να διαχειρίζεται κανείς μια κατάσταση με σφυρίγματα, βρισιές και χυδαιολογίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης