Παραμένει ανοιχτό το σίριαλ «Χαρακόπουλος για το γάλα»

Παραμένει ανοιχτό το σίριαλ «Χαρακόπουλος για το γάλα»

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απειλεί ακόμη και με παραίτηση

Παραμένει ανοιχτό το σίριαλ «Χαρακόπουλος για το γάλα»
Αμετακίνητος από τις θέσεις του αναφορικά με το γάλα προσήλθε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, προκειμένου να συναντηθεί με το γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.

Σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο κ. Χαρακόπουλος επέμεινε στην άποψη ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις θα καταστρέψουν την εγχώρια παραγωγή, χωρίς μάλιστα να μειώσουν τις τιμές.

Κλείσιμο
Σημείωσε, δε, πως «αν ου μη γένοιτο περάσει η διάταξη, θέλω να δω τι θα λένε σε ένα χρόνο όσοι σήμερα μιλούν για μείωση τιμών».

Πρόσθεσε ότι η διάκριση σε χαμηλής παστερίωσης γάλα (έως πέντε ημέρες) και υψηλής πρέπει να παραμείνει, όπως επίσης και η αναφορά του «φρέσκου», υποστηρίζοντας ότι αυτά ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, φέρεται να έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του πρωθυπουργού πως αύριο το πρωί θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Συγκεκριμένα, εάν έως τότε δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στην προωθούμενη ρύθμιση (σ.σ. για το γάλα), τότε είναι πολύ πιθανό να παραιτηθεί από το υπουργικό του αξίωμα.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει σαφές εάν θα παραιτηθεί και από βουλευτής ή θα παραμείνει, για να καταψηφίσει την επίμαχη διάταξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης