Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση κόντεψε να πνιγεί σε μια κουταλιά γάλα

Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση κόντεψε να πνιγεί σε μια κουταλιά γάλα

«Για την αναστάτωση με το γάλα δεν ευθύνεται η τρόικα, αλλά επιχειρηματικά συμφέροντα» εκτιμά ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» - Η πρόταση του κόμματος για το επίμαχο ζήτημα

Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση κόντεψε να πνιγεί σε μια κουταλιά γάλα
Η σχεδιαζόμενη πολιτική για το γάλα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης κτηνοτρόφων και αγελαδοτρόφων με τον επικεφαλής του κόμματος «Ποτάμι» Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «για άλλη μία φορά κόντεψε να πνιγεί, σε μία κουταλιά γάλα».

Ο κ. Θεοδωράκης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «για την αναστάτωση με το γάλα δεν ευθύνεται η τρόικα, αλλά επιχειρηματικά συμφέροντα». Στο πλαίσιο της περιοδείας του στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου, ο επικεφαλής της κίνησης «Ποτάμι» επισκέφτηκε τη στάνη του γραμματέα του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Μιχάλη Τζήμα στο Νεοχώρι Ιωαννίνων.

Κλείσιμο
Τοποθετούμενος στο θέμα ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «τα πράγματα είναι απλά εάν ακούς αυτούς που πρέπει, δηλαδή τους κτηνοτρόφους, τους επιστήμονες και όχι τους γραφειοκράτες των υπουργείων».

Η πρόταση μας, συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης, είναι συγκεκριμένη, «θα πρέπει στην κάθε συσκευασία του γάλατος να αναγράφεται η προέλευση του, δηλαδή εάν είναι ελληνικό ή όχι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης