Γκάφα με υποτιθέμενη συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη

Γκάφα με υποτιθέμενη συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη

Για τεχνικό λάθος έκανε λόγο ο ΔΟΛ, έπειτα από ανακοίνωση του ΚΚΕ

Γκάφα με υποτιθέμενη συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη
Το γύρο του Διαδικτύου έκανε σήμερα μια φερόμενη συνέντευξη της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, με την οποία εμφανιζόταν να ζητά αλλαγή ηγεσίας στο κομμουνιστικό κόμμα.

Η είδηση «ανέβηκε» σε πολλά sites, μεταξύ των οποίων και αυτά του ΔΟΛ, όπως το «tovima.gr» και το «in.gr» -αντίθετα, το protothema.gr δεν τη δημοσίευσε.

Κλείσιμο
Η φερόμενη συνέντευξη της κυρίας Κανέλλη προκάλεσε την αντίδραση του ΚΚΕ, το οποίο, σε ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «παραποιημένη είδηση, πάνω σε μία συνέντευξη που έδωσε η Λιάνα Κανέλλη πριν από ένα χρόνο, πριν το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το περιεχόμενο της οποίας και τότε ήταν ψευδές. Και τότε είχε απαντηθεί και από την ίδια και από το Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ».

«Το δημοσίευμα προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση του Γραφείου Τύπου του Κόμματος προς τους υπεύθυνους των ιστοσελίδων, με αποτέλεσμα να κατέβει αμέσως μετά τη διαμαρτυρία» υπογραμμιζόταν ακόμα στην ανακοίνωση του Περισσού, που κατέληγε: «Επειδή ξέρουμε πως λειτουργεί το διαδίκτυο, περιμένουμε από το Βήμα και το in.gr να προχωρήσουν άμεσα σε διόρθωση. Εφεξής η όποια αναπαραγωγή του ψευδούς δημοσιεύματος δεν μπορεί παρά να θεωρείται σκόπιμη».

Έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Περισσός, ο ΔΟΛ, με κοινή ανάρτηση και στις δύο ιστοσελίδες, τόνισε πως η δήλωση εμφανίστηκε στον αέρα εξαιτίας τεχνικού λάθος.

«Ζητούμε συγγνώμη για την όποια παρεξήγηση προκλήθηκε, καθώς η δήλωση της βουλευτού του ΚΚΕ δημοσιεύτηκε στο site των ΝΕΩΝ στις 26/2/2013 και αφορούσε στις εσωκομματικές εξελίξεις εν όψει τότε του συνεδρίου του κόμματος» ανέφερε ο ΔΟΛ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης