Μετά το γάλα ξεκινά σήριαλ με τα φωτοβολταϊκά!

Μετά το γάλα ξεκινά σήριαλ με τα φωτοβολταϊκά!

Τις αντιρρήσεις τους για τις προωθούμενες ρυθμίσεις εξέφρασαν στον υφυπουργό Ενέργειας Ασημάκη Παπαγεωργίου κυβερνητικοί βουλευτές

Μετά το γάλα ξεκινά σήριαλ με τα φωτοβολταϊκά!
Μετά το σήριαλ με το γάλα, ένα νέο πρόβλημα απειλεί την κυβερνητική συνοχή εν όψει της κατάθεσης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας αντιδρούν στις ρυθμίσεις που προωθούνται για τα φωτοβολταϊκά. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης προσπαθούσαν να βρουν συμβιβαστική φόρμουλα για το θέμα του γάλακτος, άνοιξε ένα νέο μέτωπο λόγω αντιδράσεων από βουλευτές της συμπολίτευσης.

Κλείσιμο
Σε συνάντηση βουλευτών της ΝΔ με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ασημάκη Παπαγεωργίου, εκφράστηκαν έντονες επιφυλάξεις για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο θέμα των φωτοβολταϊκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ανάμεσα στον κύριο Ασημάκη Παπαγεωργίου και τους βουλευτές ήταν εκρηκτικό.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν πάνω από 30 βουλευτές της ΝΔ. Ο κ. Παπαγεωργίου δέχτηκε τα «πυρά» πολλών βουλευτών, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γιώργος Βλάχος, ο Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Μάνος Κόνσολας και άλλοι. Οι βουλευτές ζήτησαν από τον υφυπουργό δικαιότερη κατανομή φόρων, κάνοντας του συγκεκριμένες προτάσεις.

Ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα όσα του πρότειναν οι βουλευτές και να επανέρθει. Πολλοί εκ των βουλευτών που συμμετείχαν στη συνάντηση, αμέσως μετά εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο χειρισμού του συγκεκριμένου θέματος από πλευράς πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. Το θέμα συζητήθηκε την Τετάρτη και στο ΠΑΣΟΚ.

Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη άτυπες διαβουλεύσεις μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και των βουλευτών που αντιδρούν, προκειμένου να εξευρεθεί λύση που δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στην κατάθεση και την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης