Νίκος Παππάς: «Ο Αλέξης θα σαρώσει στο ντιμπέιτ»

Αποκλειστική δήλωση στο protothema.gr - Στο στόχαστρο της παρέμβασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η Ανγκέλα Μέρκελ

«Είμαστε πανέτοιμοι. Ο Αλέξης θα σαρώσει». Με αυτή τη φράση ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς δήλωσε πριν από λίγη ώρα την πίστη του σε μια πολύ καλή εμφάνιση του υποψήφιου προέδρου της Ε.Ε. Αλέξη Τσίπρα στο protothema.gr. Ήδη ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τις 19:00 τοπική ώρα όπου προετοιμάζει την παρέμβαση του η οποία σύμφωνα με αναφορές του κ. Παππα θα έχει καταγγελτικό τόνο κατά της πολιτικής της Γερμανίας με προσωπικές αναφορές στην κυρία Μέρκελ αλλά και στον υποψήφιο της κ. Γιούνκερ καθώς και τον κ. Σουλτς που σφυρίζεται από το ΠΑΣΟΚ. «Στόχος μας είναι να δείξουμε μια διαφορετική πολιτική για όλη την Ευρώπη», αναφέρει ο κ. Παππάς. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε μόλις σήμερα στις Βρυξέλλες από την Αθήνα μαζί με αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων ενώ υπάρχει ισχυρή υποστήριξη από την ομάδα των Ευρωπαίων Αριστερών. Ο κ. Τσίπρας πιο πριν συναντήθηκε με τους άλλους τέσσερις συνυποψηφίους του δηλαδή τους κ.κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Μάρτιν Σουλτς, τον Γκι Φερχόφστανγκ και την κυρία Σκα Κέλερ για αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Η γενικότερη πάντως υποδοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε πολύ θετική καθώς από την Ε.Ε. το σημερινό ντιμπέιτ θεωρείται το πιο σημαντικό. «Θα είναι το μοναδικό ντιμπέιτ με τη συμμετοχή και των πέντε υποψηφίων προέδρων καθώς ο κ. Τσίπρας δεν ήλθε στο πρώτο», τόνισε ο γραμματέας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Βέσερ ενώ συνεχείς ήταν οι ερωτήσεις για το κατά πόσο ο Έλληνας πολιτικός έχει πιθανότητες να βγει πρώτος στις επικείμενες Ευρωκλογές στη χώρα μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr