Ομάδα υποστήριξης 40 ατόμων έχει ο Αλέξης Τσίπρας στο ντιμπέιτ

Τον χειροκρότησαν όταν είπε πως η Ελλάδα είναι... πειραματόζωο

Επευφημίες επικρατούν για τους υποψήφιους προέδρους της Ε.Ε. από το κοινό που παραβρίσκεται εντός του χώρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι διοργανωτές της Ε.Ε. έχουν επιτρέψει σε μέλη των ομάδων που εργάζονται για τις πέντε υποψηφιότητες να παραβρίσκονται ενώ σε μεγάλο βαθμό ο χώρος έχει κατακλυστεί από οπαδούς του κ. Σουλτς με κόκκινα μπλουζάκια αλλά και πολλούς φανς του κ. Φερχόφσταντ ο οποίος θεωρήθηκε ο νικητής του πρώτου ντιμπέιτ.

Όμως και ο κ. Τσίπρας αυτή την στιγμή έχει στην αριστερή πτέρυγα το δικό του κοινό (περί τα 40 άτομα) που τον επευφημούν συνεχώς. Ιδιαίτερα στην αναφορά του πως «προέρχεται από τη χώρα πειραματόζωο» ο κ. Τσίπρας καταχειροκροτήθηκε ακόμα και από εκπροσώπους των πρασίνων και σοσιαλιστών του κ. Σουλτς. 

Μεταξύ άλλων βρίσκονται Ευρωπαίοι Επίτροποι όπως ο κ. Μπαρνιέ, η κυρία Ποδηματά και 30 δημοσιογράφοι από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ε.Ε. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως κανένας από όσους έχουν λάβει τα μαγικά 600 χαρτάκια δεν έχει δικαίωμα να εξέλθει της αιθούσης πριν το τέλος του ντιμπέιτ ενώ κάθε ομιλητής έχει 1 λεπτό να τοποθετηθεί σε κάθε μια από τις ερωτήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr