Κασιδιάρης: Ο Μιχαλολιάκος μου τηλεφώνησε και μου υπαγόρευσε το μήνυμά του

Κασιδιάρης: Ο Μιχαλολιάκος μου τηλεφώνησε και μου υπαγόρευσε το μήνυμά του

Χαμός στη Χρυσή Αυγή από τις πληροφορίες ότι το μήνυμα, που διάβασε ο Κασιδιάρης δεν ήταν του προφυλακισμένου Ν.Μιχαλολιάκου - Ο αρχηγός της ΧΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, ουδέποτε έδωσε σχετικη εντολή ή τέτοια δήλωση προς δημοσιοποίηση - Τι απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ

Κασιδιάρης: Ο Μιχαλολιάκος μου τηλεφώνησε και μου υπαγόρευσε το μήνυμά του
Κρίση άνευ προηγούμενου έχει ξεσπάσει στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να αυτονομείται όλο και περισσοτερο απο τον προφυλακισμένο αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το γραπτό μήνυμα που διάβασε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ. Κασιδιάρης το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ως «μήνυμα του κ. Μιχαλολιάκου για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών» δεν ήταν του αρχηγού του κόμματος, ο οποιος ουδέποτε έδωσε σχετική εντολή ή τέτοια δήλωση προς δημοσιοποίηση!!! Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η πρωτοβουλία ανήκε στον θεωρούμενο ως «νούμερο δύο» και ουσιαστικό αντικαταστάτη του κ. Μιχαλολιάκου, το διάστημα που ο γενικός γραμματέας του κόμματος ειναι στον Κορυδαλλό.

Σε συνομιλητές του ο κ. Μιχαλολιάκος εκφράζει την οργή του για τις κινήσεις του κ. Κασιδιάρη, αλλά προσπαθεί και να κρατήσει την ψυχραιμία του, αφού το ξέσπασμα μιας εσωκομματικής κρίσης στη Χρυσή Αυγή αυτή την περίοδο είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε και ο ίδιος.

Κλείσιμο
Ωστόσο τα χάσμα ειναι πλέον βαθύ και μοιάζει αγεφύρωτο. Οι δύο ηγετικοί παράγοντες της Χρυσής Αυγής δείχνουν να έχουν διαφορετικές στρατηγικές για την πορεία του κόμματος, εκτός του ότι η ιδιόμορφη κατάσταση στην κορυφή, μετά την παρέμβαση της δικαιοσύνης, έχει πυροδοτήσει και ένα ανεξέλεγκτο γαϊτανάκι φιλοδοξιών. Το πρόβλημα έχει να κάνει και με τη στάση του κόμματος στο νέο πολιτικό σκηνικό. Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης φαίνεται να είχαν συγκρουόμενες απόψεις για τις επιλογές της Χρυσής Αυγής στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ειδικά σε Αττική και Αθήνα. Ο μεν αρχηγός έδωσε γραμμή για υποστήριξη των αντιμνημονιακών υποψηφίων, δηλαδή εμμέσως της Ρένας Δούρου και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ωστόσο ο κ. Κασιδιάρης «έσπασε» τη γραμμή αυτή τουλάχιστον στο δήμο της Αθήνας. Ενώ ο κ. Μιχαλολιάκος έστειλε μαγνητοφωνημένο μήνυμα για τη στάση του κόμματος στο πνεύμα της καταδίκης των κυβερνητικών υποψηφίων, ο κ. Κασιδιάρης έσπευσε δημοσίως να δηλώσει ότι ο ίδιος θα ρίχνει παντού ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, ακόμα και στις κάλπες που το κόμμα δεν είχε υποψήφιους.

Ωστόσο συνεργάτες του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής διαψεύδουν κατηγορηματικά πως υπάρχει «ρήξη» Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη για το περιβόητο «διάγγελμα» που ο δεύτερος ανέγνωσε τη βραδιά των εκλογών.

Οι ίδιοι, επισημαίνουν με νόημα πως ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέγνωσε το «διάγγελμα» του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, παρουσία της κόρης του Ουρανίας η οποία και στη συνέχεια διένειμε το σχετικό γραπτό κείμενο προς τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης που ήταν παρόντες στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγή,  επί της Λεωφόρου Μεσογείων.  

Κασιδιάρης: Ο Μιχαλολιάκος μου υπαγόρευσε το μήνυμά του

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης, ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρει τα εξής : “H Xρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μία γροθιά και γι' αυτό είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που καθημερινά ενισχύεται, την ώρα που ολόκληρο το αντισυνταγματικό τόξο καταρρέει. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Κινήματός μας και βρίσκεται στην φυλακή γιατί έχει τρομοκρατήσει το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας.

Εις ότι αφορά το μήνυμα της Κυριακής, ο Αρχηγός κάλεσε στο τηλέφωνο των κεντρικών γραφείων και μου υπαγόρευσε το μήνυμά του, το οποίο εν συνεχεία ανέγνωσα ενώπιον των ΜΜΕ. Οι νταβατζήδες, οι σαμαροφύλακες και τα παπαγαλάκια του μνημονίου μπορούν να κλαίνε όλη μέρα.

Η Χρυσή Αυγή σήμερα είναι τρίτο κόμμα, αύριο θα είναι δεύτερο και έπειτα πρώτο, γιατί είναι η μοναδική φωνή της Αλήθειας και της Ελλάδας μέσα σε ένα σύστημα διαφθοράς και προδοσίας».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης