Απολογείται η Ελένη Ζαρούλια

Απολογείται η Ελένη Ζαρούλια

Για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης - Αθώος για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής ο Γιώργος Γερμενής

Απολογείται η Ελένη Ζαρούλια
Αντιμέτωπη με τις ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται αυτήν την ώρα η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που βρίσκεται ήδη στο Εφετείο για να απολογηθεί.

Η κυρία Ζαρούλια απολογείται, μετά από προθεσμία στις δυο ανακρίτριες, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.  Σε δήλωσή της πάντως έξω από το Εφετείο την περασμένη εβδομάδα η κυρία Ζαρούλια είχε ζητήσει «να σταματήσουν οι παράνομες πολιτικές διώξεις στελεχών της ΧΑ» ενώ  ο  βουλευτής , Ηλίας Κασιδιάρης είχε υποστηρίξει πως το μόνο που υπάρχει στη δικογραφία για την κ. Ζαρούλια είναι μια ομιλία της στη Βουλή.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, αθώος για το αδίκημα της οπλοκατοχής κρίθηκε ο ήδη προφυλακισμένος για άλλα αδικήματα βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος και οδηγείται πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός του, όλα τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν νόμιμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης