Κουράκης για Ξηρό: Θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε και βιαστή και χουντικό!

Κουράκης για Ξηρό: Θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε και βιαστή και χουντικό!

Εξηγώντας γιατί ζητά να τεθεί ο καταδικασθείς τρομοκράτης σε κατ' οίκον κράτηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Οποιοσδήποτε βουλευτής θα πρέπει να υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων των ανθρώπων για αξιοπρεπείς συνθήκες, για σεβασμό της προσωπικότητάς τους»

Κουράκης για Ξηρό: Θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε και βιαστή και χουντικό!
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης υπεραμύνθηκε της επιλογής του να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού εξηγώντας γιατί ζητά να μετατραπεί σε κατ' οίκον κράτηση η φυλάκιση του καταδικασθέντος μέλους της 17 Νοέμβρη.

Με δηλώσεις που θα συζητηθούν ο κ. Κουράκης μιλώντας στον Realfm, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει «κανένα φλερτ με την 17 Νοέμβρη... η δήλωση που βγάλαμε χθες με την κ. Κατριβάνου μιλάει πολύ χαρακτηριστικά, ότι θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε βιαστή, χουντικό. Θα πήγαινα και για τον Ιωαννίδη και για Χρυσαυγίτη και για Κασιδιάρη και για όλους τους ανθρώπους».

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Οποιοσδήποτε βουλευτής θα πρέπει να υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων των ανθρώπων για αξιοπρεπείς συνθήκες, για σεβασμό της προσωπικότητάς τους. Με την κυρία Κατριβάνου έχουμε πάει πολλές φορές σε διάφορες υποθέσεις. Για τον κ. Λαυρεντιάδη, τον συναντήσαμε, συζητήσαμε μαζί του. Δε μας ζήτησε κανείς να πάμε μάρτυρες. Αν μας το ζητούσαν θα πηγαίναμε».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις για τις καθαρίστριες. «Πάρα πολλές φορές έχει γίνει σλόγκαν ότι δεν κρίνουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Θα έλεγα τις κρίνουμε και τις παρακρινούμε. Η απόφαση αυτή για τις καθαρίστριες προέκυψε από μια έφεση του Δημοσίου», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι ήταν μία απόφαση που δεν τιμά καθόλου -μα καθόλου- τη Δικαιοσύνη».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης