Ο Αναστασιάδης ξεκαθαρίζει: Άριστες οι σχέσεις ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης

Ο Αναστασιάδης ξεκαθαρίζει: Άριστες οι σχέσεις ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης

Τα γεγονότα των τελευταίων ωρών (διένεξη Βενιζέλου - Θεοχάρους) δημιούργησαν μια ψευδή εικόνα περί ενδεχομένης διάστασης θέσεων μεταξύ ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας 

Ο Αναστασιάδης ξεκαθαρίζει: Άριστες οι σχέσεις ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης
Οι σχέσεις ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης είναι πέραν από άριστες και η συνεργασία είναι σε καθημερινή βάση και πέραν από αγαστή, τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του είπε ότι τα γεγονότα των τελευταίων ωρών (διένεξη Βενιζέλου - Θεοχάρους) δημιούργησαν μια ψευδή εικόνα περί ενδεχομένης διάστασης θέσεων μεταξύ ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης ή για το κατά πόσον η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά  ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της απέναντι στην Κύπρο ή ακόμα και για το κατά πόσον υπάρχει η στενή συνεργασία που ο καθένας επιθυμεί και επιδιώκει.

Κλείσιμο
«Θέλω να κάνω ξεκάθαρο ότι οι σχέσεις μας είναι πέραν από άριστες και η συνεννόηση τόσο με τον Πρωθυπουργό όσο και με τον Υπουργό Εξωτερικών είναι επί ημερησίας βάσεως και σε πλήρη και πέραν από αγαστή συνεργασία», σημείωσε.

Συνεπώς, συνέχισε, «δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αμφισβητεί ή να θέτει οποιαδήποτε αμφιβολία, έστω και την παραμικρή, όσον αφορά τη συνεργασία και την άριστη σχέση αλλά και την αμέριστη υποστήριξη που τυγχάνουμε από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης».

Την ίδια ώρα, επίσκεψη στην Αθήνα για συνομιλίες με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμη, αλλά τοποθετείται μεταξύ 25 και 30 του μηνός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης