Ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μίχου

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μίχου

Είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του κακουργήματος της κατοχής όπλων και πυρομαχικών, με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μίχου
Το κατώφλι των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής πέρασε σήμερα ο βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση που αφορά στη δραστηριότητα της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του κακουργήματος της κατοχής όπλων και πυρομαχικών, με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνείται την κατηγορία αν και παραδέχεται ότι κατείχε παράνομα ένα πιστόλι υποστηρίζοντας ότι το είχε στην κατοχή του για την προστασία του, όταν έκανε εμπόριο ζωοτροφών. 

Κλείσιμο
Ο Νίκος Μίχος, είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μετά την απολογία του για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Σήμερα, ανακρίτριες και εισαγγελέας, μετά την απολογία του που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι θα αποφασίσουν για εκ νέου την ποινική του μεταχείριση, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η απόφαση θα γίνει γνωστή μετά τη 1. 

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης απολογείται συμπληρωματικά και ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος είναι, επίσης, αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίζεται πως καλείται να δώσει εξηγήσεις για δυο κυνηγετικά όπλα για τα οποία ο ίδιος και πατέρας του έχουν νόμιμες άδειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης