Βούλτεψη: Θέμα ημερών το όνομα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Βούλτεψη: Θέμα ημερών το όνομα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Αποστάτες είναι εκείνοι που δεν θέλουν την πολιτική σταθερότητα»

Βούλτεψη: Θέμα ημερών το όνομα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δεν αναμένεται σήμερα το διάγγελμα του πρωθυπουργού για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο κυρία Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Βούλτεψη παραδέχθηκε ότι ήταν πράγματι μια αιφνιδιαστική κίνηση, «αλλά η κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί οδηγούσε τα πράγματα προς τα εκεί».

Κλείσιμο
Στρέφοντας τα βέλη της στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «αποστάτες είναι εκείνοι που δεν θέλουν την πολιτική σταθερότητα, ο κ. Τσίπρας έχει βάλει ανάποδα τους ρόλους», ενώ επανέλαβε την εκτίμηση της κυβέρνησης ότι θα βρεθούν οι απαιτούμενοι 180 βουλευτές.

Σε άλλες δηλώσεις της στον Αnt1 σχετικά με το διάγγελμα, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «δεν υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός για σήμερα», υπογραμμίζοντας ότι «θα δρομολογηθεί τις επόμενες μέρες».

Μιλώντας στο Mega η κυρία Βούλτεψη έστρεψε εκ νέου τα πυρά της προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας: «Εμείς προχωράμε για την έξοδο από το Μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ημερίδες. Μιλάμε για την απόλυτη ανευθυνότητα. Τώρα τελειώνουν οι ημερίδες και πρέπει να δείξει στον ελληνικό λαό τι πραγματικά πιστεύει». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης