ΝΔ: Ο Βαρουφάκης προτιμά τον θάνατο της Ελλάδας

ΝΔ: Ο Βαρουφάκης προτιμά τον θάνατο της Ελλάδας

Στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Σαμαρά τονίζεται πως ο υποψήφιος βουλευτής «αποκάλυψε σήμερα το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ»

ΝΔ: Ο Βαρουφάκης προτιμά τον θάνατο της Ελλάδας
Την έντονη αντίδραση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού προκάλεσαν οι δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Βαρουφάκη, στη γαλλική εφημερίδα «La Tribune», στην οποία ο γνωστός οικονομολόγος ανέφερε πως «αν δε βρεθεί συμφωνία για την Ελλάδα, τότε ξεκάθαρα είναι προτιμότερος ο θάνατος».

Στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Σαμαρά αναφέρεται πως ο κ. Βαρουφάκης «δήλωσε ευθέως ότι προτιμά τον "θάνατο" της Ελλάδας», πως «αποκάλυψε σήμερα το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ», ότι «απέρριψε την "ποσοτική χαλάρωση" για την οποία τόσο έχει προσπαθήσει η χώρα μας», ενώ τονίζεται πως «καθύβρισε τον πρόεδρο της Κομισιόν Γιούνκερ για το αναπτυξιακό πακέτο».

Κλείσιμο
«Να εύχονται στον ΣΥΡΙΖΑ να μην εξαιρεθεί την Πέμπτη η χώρα μας από την ποσοτική χαλάρωση εξαιτίας του κ. Τσίπρα και των οικονομικών του εγκεφάλων! Να εύχονται να μην απομονωθεί η χώρα μας από τις υπόλοιπες 18 χώρες της Ευρωζώνης!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως στη συνέντευξη στη «La Tribune» ο κ. Βαρουφάκης τονίζει πως «αν δε βρεθεί συμφωνία, τότε ξεκάθαρα είναι προτιμότερος ο θάνατος», χαρακτηρίζει το Αναπτυξιακό πακέτο Γιούνκερ «ηλιθιότητα» και απορρίπτει την ποσοτική χαλάρωση Ντράγκι, εκτιμώντας ότι «δεν είναι πολύ καλή ιδέα».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης