Λοβέρδος: Αν δεν υπήρχε το θέμα Παναρίτη, δε θα είχαμε κάτι να συζητήσουμε!

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αφήνει στο «σκοτάδι» την αντιπολίτευση σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσει

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega ήταν σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λοβέρδος και φυσικά το κεντρικό θέμα λόγω των αντιδράσεων και των ραγδαίων χθεσινών εξελίξεων ήταν η επιλογή της Ελένης Παναρίτη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ. 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έριξε το «καρφί» του εκμεταλλευόμενος τη συζήτηση που εκτυλισσόταν στο στούντιο, αφήνοντας υποννούμενα για τις καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις: «Αν δεν υπήρχε το θέμα Παναρίτη στο Δ.Ν.Τ., δεν θα είχαμε κάτι να συζητήσουμε,αφού περνάμε άλλη μια μέρα δίχως σκοπό σε βάρος της οικονομίας», τόνισε ο κ. Λοβέρδος. Επανέλαβε δε για το θέμα Παναρίτη ότι «για την κυρία Παναρίτη η ανακοίνωσή μας ηταν σαφής: κλασικό δείγμα πολιτικού αμοραλισμού».

Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αφήνει στο «σκοτάδι» την αντιπολίτευση όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις, παρά τις επανειλλημένες ερωτήσεις βουλευτών για ενημέρωση με κάθε τρόπο: «Κανείς μας δεν ξέρει αν θα συμφωνήσουμε. Ζητήσαμε από την κυβέρνηση να μας ενημερώσει με όποιον τρόπο θεωρεί πρόσφορο. Ακόμη και τηλεφωνικά», ανέφερε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr