Τα ΝΕΑ: Δεν απαντά ο Καμμένος για τις αποκαλύψεις του ΘΕΜΑτος

Τα ΝΕΑ: Δεν απαντά ο Καμμένος για τις αποκαλύψεις του ΘΕΜΑτος

Ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολίαζει τις «απαντήσεις» που (δεν) έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για το χλιδάτο βιο στο Four Seasons

Τα ΝΕΑ: Δεν απαντά ο Καμμένος για τις αποκαλύψεις του ΘΕΜΑτος
Τις «απαντήσεις» που (δεν) έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στις αποκαλύψεις από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τη διαμονή του στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Ουάσινγκτον σχολίαζει στη στήλη του στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος. 

Αφού αναφέρει ότι «το "Πρώτο Θέμα" έβαλε στο χέρι τον λογαριασμό Καμμένου στο Four Seasons και τον δημοσίευσε» στη συνέχεια προσθέτει: «Αποδείχθηκε ότι ο πρόεδρος έλεγε ψέματα. Και τι έκανε ο μετρ της διαστροφής της πραγματικότητας (πραγματικός μετρ μιλάμε, για PhD) ολόκληρο το διαρρεύσαν τριήμερο μέσω του Διαδικτύου; Προσπάθησε να πείσει ότι α)δεν έχει καμία σημασία που είπε ψέματα για το πού διέμεινε και β) ότι δεν υπάρχει θέμα αφού πλήρωσε με την κάρτα του(;). Είναι έτσι όμως; Κατά τη γνώμη μου, όχι. Και αν υπήρχε πραγματικός πρωθυπουργός και όχι εκβιαζόμενος όπως προανέφερα, θα είχε ήδη εγκαλέσει τον υπουργό Πάνο. Και όχι μόνο για τα ψέματα για το ξενοδοχείο...».

Κλείσιμο
Ολόκληρο το κείμενο του Γιώργου Παπαχρήστου έχει ως εξής: 

Μετρ

Και μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό να σου και ο αρχηγέτης των Ενόπλων Δυνάμεων ο άνθρωπος-ιδέα, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, να αποδεικνύεται ψευταράκος, ο μπαγάσσας. Ακολουθώντας τη γνωστή τακτική του "ψόφιου κοριού", προσπάθησε επί ημέρες να μη δώσει πειστικές απαντήσεις για τη σκανδαλώδη, το δίχως άλλο, διαμονή στο Four Seasons της Ουάσινγκτον - σου λέει, τοσα γίνονται, με μένα θα ασχολούνται; Αφού τους είπα ότι πλήρωσα 268 ευρώ την ημέρα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε εμάν για "κακοήθεια" διοτί το μόνο που έκανα ήταν να επισημάνω ότι με 268 ευρώ την ημέρα ούτε σε τουαλέτα του Four Seasons μπορεί να διανυκτερεύσεις. Είχα δε παραθέσει και τις τιμές των δωματίων, επισημαίνοντας ιδαίτερα τις τιμές των σουιτών. Της George Town όπου κατέλυσε το υπουργικό ζεύγος, συμπεριλαμβανομένης - είχε πάρει και τη σύζυγο μαζί η προεδράρα σε αυτό το ταξίδι για το τίποτα.

Το "Πρώτο Θέμα" έβαλε στο χέρι τον λογαριασμό Καμμένου στο Four Seasons και τον δημοσίευσε» στη συνέχεια προσθέτει: «Αποδείχθηκε ότι ο πρόεδρος έλεγε ψέματα. Και τι έκανε ο μετρ της διαστροφής της πραγματικότητας (πραγματικός μετρ μιλάμε, για PhD) ολόκληρο το διαρρεύσαν τριήμερο μέσω του Διαδικτύου; Προσπάθησε να πείσει ότι α)δεν έχει καμία σημασία που είπε ψέματα για το πού διέμεινε και β) ότι δεν υπάρχει θέμα αφού πλήρωσε με την κάρτα του(;).

Είναι έτσι όμως; Κατά τη γνώμη μου, όχι. Και αν υπήρχε πραγματικός πρωθυπουργός και όχι εκβιαζόμενος όπως προανέφερα, θα είχε ήδη εγκαλέσει τον υπουργό Πάνο. Και όχι μόνο για τα ψέματα για το ξενοδοχείο...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης