Παπαδημούλης: Στείλαμε χθες πρόταση 47 σελίδων για συμφωνία

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη συμφωνίας, αναφέροντας με νόημα πως «αρκεί η άλλη πλευρά να δείξει το ίδιο ρεαλισμό που δείχνει η ελληνική κυβέρνηση»

Η ελληνική κυβέρνηση έχει στείλει στους εταίρους κείμενο 47 σελίδων από χθες, σημείωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί με τα μέλη του προεδρείου της ευρωομάδας της Αριστεράς, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας με δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στη συνάντηση ο κ. Τσίπρας τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις διαπραγματεύσεις. "Είδαμε έναν πρωθυπουργό σταθερό, ήρεμο, αποφασισμένο και αισιόδοξο", υπογράμμισε. Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε ότι πλέον είναι η ώρα των ηγετών να πάρουν την πολιτική τους ευθύνη και να ανταποκριθούν ρεαλιστικά. Στις δηλώσεις του ανέφρε ότι το κείμενο - πρόταση προς τους εταίρους είναι 47 σελίδες και εστάλη τη Δευτέρα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη συμφωνίας, αναφέροντας με νόημα πως "αρκεί η άλλη πλευρά να δείξει το ίδιο ρεαλισμό που δείχνει η ελληνική κυβέρνηση".

Τέλος ο κ. Παπαδημούλης σχολιάζοντας τη στάση των εταίρων είπε "δεν νομίζω ότι οι άλλοι είναι πλήρως ενωμένοι μεταξύ τους". 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr